Suzann Pettersen

Dramaet som kunne endret karrieren: – Ville gi meg før jeg ble halshogd

Golfstjernen Suzann Pettersen (36) er klar for Solheim Cup, men innrømmer at hun aldri mer ville spille i prestisjeturneringen etter kontroversen i 2015.

SPO-GLF-USL-MANULIFE-LPGA-CLASSIC---ROUND-TWO

Tre bogeys sendte Tutta ut av teten

Suzann Pettersens fire birdies i andre runde ville vært nok til å holde på førsteplassen i helgens turnering, men tre bogeys sendte henne ned på en delt tiende.

Suzann Pettersen møtte Donald Trump

Tutta la ut Trump-melding igjen etter å ha slettet den

Golfproffen Suzann Pettersen feiret at Donald Trump blir USAs nye president, men like etterpå slettet hun tweeten før hun igjen la den ut.

Suzann pettersen Golf Solheim Cup

Dobbelbogey ødela for Tutta

En dobbelbogey på tolvte hull sendte Suzann Pettersen ned fra en andreplass til en 22.-plass i LPGA-turneringen i Seoul.

To runder fra major-jubel: – Har gått tilbake til det enkle

Suzann Pettersens storspill under British Open har gitt henne ledelse og et perfekt utgangspunkt foran de to avsluttende rundene. Mye av æren gir hun til sin nye trener Butch Harmon.

Intervju med Suzann Pettersen. Hun lå an til å kjempe om seieren i LPGA-mesterskapet foran siste runde. Men finalerunden ble et lite mareritt for Pettersen. Hun endte til slutt på tiende plass. Vinner av LPGA-mesterskapet ble sørkoreanske Park In-bee.

Tutta: – Måtte redde meg frå "complete disaster"

Suzann Pettersen mislukkast fullstendig på den siste runden og fall ned til sjetteplass på LPGA-turneringa i golf i New York.

Tutta opp til 7. plass

Suzann Pettersen bykset oppover resultatlista og ligger på delt 7.-plass etter en 69-runde i LPGA-mesterskapet fredag. Hun er fortsatt fem slag bak teten.

– Godt å vite at jeg fortsatt kan det

Suzann Pettersen (33) kan ta sin første turneringsseier for året i natt.

«Tutta» slo seg frem til 4.-plass

Suzann Pettersen (32) slo seg opp til 4.-plass sammenlagt etter den siste runden av LPGA-turneringen i golf i Singapore søndag.