Hopp til innhold

Zuccarello: – Vi må glemme denne kampen

Mats Zuccarello Aasen (26) var tydelig skuffet etter nattens overtidstap mot Los Angeles Kings.

Mats Zuccarello

Mats Zuccarello Aasen (t.v.), Dan Berardi og keeper Henrik Lundqvist må se at Jutin Williams avgjør kampen i spilleforlengelse. Det sto 2-2 etter tre perioder.

Foto: Pool Photo / Reuters

Benoit Pouliot

«Zucca» feirer sammen med Benoit Pouliot da Rangers gikk opp til 1-0 i første periode.

Foto: Jae C. Hong / Ap

– Det er et tøft tap, og det kommer til å være tøft i kveld, sier nordmannen i et intervju med NHL.com.

«Zuccas» New York Rangers tapte første kamp i finalen i NHL-sluttspillet natt til torsdag. Los Angeles Kings vant 3-2 etter at kampen måtte avgjøres i spilleforlengelse.

Se målene og les hvordan dramaet utspilte seg her.

– Vi må glemme denne kampen. Vi hadde mange sjanser vi burde scoret på, fortsetter nordmannen når han skal beskrive kampen.

Rangers gikk knalltøft ut i starten av kampen og ledet 2-0 etter 15 minutter. Deretter fikk Kings en redusering like før første periode var ferdig.

Andre periode var tettere og Kings utlignet til 2-2. Da var mye av lufte ute av Rangers-ballongen og Kings dominerte kampen i tredje periode.

– Åpenbart var ikke vår tredje periode god, men jeg føler vi gjorde en god kamp. Når vi ser kampen i morgen kommer vi til å innse at vi spilte en veldig god kamp og bygge videre på det, avsluttet Zuccarello foran et stort presseoppbud i Rangers-garderoben.

– Jeg vet ikke hva som skjedde i tredje periode

Også New York Rangers-trener Alain Vigneault var fornøyd med deler av kampen på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg likte måten vi spilte på de første to periodene. Det var et hardtkjempende lag de første 40 minuttene, uttaler han.

Men treneren innser at tredje periode ikke holdt mål for laget fra østkysten og at ting må endres før neste kamp som kommer natt til søndag norsk tid.

– Jeg vet ikke helt hva som skjedde i tredje periode, om det var de som var utrolig gode eller det var vi som sluttet å bevege pucken og skøytene, sier Vigneault.

I tredje periode taper Rangers skuddstatistikken grufulle 20-3 og det er kun en meget solid innsats av den svenske keeperen Henrik Lundqvist som sikrer bortelaget muligheten til en fjerde periode.

Men selv ikke en levende svensk vegg holdt da Dan Girardi mistet kontrollen og ga pucken til hjemmelaget. Da Justin Williams fikk pucken alene med keeperen gjorde han ingen feil og sendte Staples Center i sommervarme Los Angeles inn i full jubelrus.

Lundqvist

New York Rangers slapp til hele 40 skudd mot keeperen Henrik Lundqvist i nattens kamp. Selv om han reddet 37 av dem holdt ikke det til annet enn et surt tap i spilleforlengelsen.

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Afp

Sportsnyheter

Norge

Hegerberg med emosjonell pride-feiring: – Handler om å stå sammen og vise kjærlighet

Ada Hegerberg (26) løftet det regnbuefargede kapteinsbindet mot himmelen etter 1-0-scoringen på Ullevaal.

Siste nytt

 • Malin Eriksen norsk mester i sykling – klubbduo utklasset proffene

  Malin Eriksen (CK Victoria) ble norsk mester i landeveisritt i Skogn søndag. Hun var fullstendig overlegen i spurten mot Vibeke Lystad (Ringerike), som tok sølvmedaljen.

  Ingen av de to sykler til vanlig for profflag. Beste proffrytter ble Coops Mari Hole Mohr som vant spurten i hovedfeltet. De krysset målstreken over to minutt etter Eriksen.

 • Dansk tennissensasjon åpner opp om drapstrusler og hatmeldinger

  Danske Holger Rune sier han mottar drøssevis av drapstrusler og hatmeldinger i sosiale medier når han spiller. Tennisstjernen sier han ikke blir påvirket.

  Stortalentet på 19 år har blitt et kjent navn i tennisverdenen den siste tiden, men det har også sin bakside.

  – Det er ofte kommentarer som: «Jeg vil drepe familien din» og «Jeg håper du får kreft», som kommer veltende inn i sosiale medier, sier Rune til avisen Berlinske.

  19-åringen sier likevel at han ikke dveler ved meldingene, og at han i stedet fokuserer energien sin på menneskene som støtter ham.

  – Jeg har så mange fans rundt meg som støtter meg, og det er de jeg fokuserer på. De vil det beste for meg, heldigvis. Det setter jeg pris på, sier han til avisen.

  Rune er for tiden i England, hvor han starter Wimbledon neste uke med kamp mot amerikaneren Marcos Giron i første runde.

  19-åringen er nummer 29 på verdensrankingen og nådde kvartfinalen i Roland-Garros tidligere denne måneden. Der ble han stoppet av Norges tennisess, Casper Ruud. (NTB)

  Holger Rune
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP
 • Bale blir lagkamerat med Chiellini i USA

  Gareth Bale forlater Real Madrid etter nesten ti år og er klar for MLS-klubben Los Angeles FC i USA.

  Det har lenge vært ryktet at waliseren er på vei til klubben. Natt til søndag bekrefter 32-åringen at Los Angeles blir hans neste stoppested.

  Ifølge ESPN er han på plass fra 1. juli og får en ettårskontrakt.

  Waliseren har vært under kontrakt med Real Madrid siden 2013. Det har resultert i 16 titler, deriblant fem mesterligatrofeer, på over 250 kamper for klubben.

  Tiden i den spanske toppklubben har også vært preget av skader, og i 2020 ble Bale utlånt til sin gamle klubb, Tottenham.

  Los Angeles har fra før signert den italienske stopperkjempen Giorgio Chiellini fra Juventus. Klubben har tatt en tittel siden den ble stiftet i 2014, og i forrige sesong kom klubben på 9.-plass i serien. (NTB)

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Alvaro Barrientos / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste