NRK Meny
Normal

– Hun har vært helt fantastisk

Den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki setter stor pris på støtten hun har fått fra Serena Williams etter bruddet med golfstjernen Rory McIlroy.

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Serena Williams og Caroline Wozniacki om deres helt spesielle vennskap. Foto: DR Sporten.

De to tennisstjernene Serena Williams og Caroline Wozniacki har til tross for at de er harde konkurrenter utviklet et helt spesielt vennskap.

Caroline Wozniacki og Serena Williams

Caroline Wozniacki og Serena Williams møtes også utenfor tennisbanen. Her under New York City Marathon 2. november i år.

Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Wozniacki at Williams var den første som ringte til henne etter at bruddet ble kjent.

– Jeg tok ikke telefonen, så da skrev Serena en tekstmelding til meg. Der stod det: «Hvis du ikke tar telefonen, så kommer jeg til deg og slår ned døren hvis du ikke vil åpne for meg», forteller Wozniacki.

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy forlovet seg i januar i år. Men like før bryllupet skulle stå, gikk paret plutselig fra hverandre. De to idrettsstjernene var sammen fra 2011 til 2014, men i mai i år brøt McIlroy forlovelsen over telefon.

– Det var et sjokk, uttalte den danske tennisstjernen.

Kjente seg igjen

McIlroy og Wozniacki

Idrettsparet Wozniacki og McIlroy gikk fra hverandre tidligere i år.

Foto: Darron Cummings / Ap

I intervjuet, som sendes i sin helhet på dansk TV i kveld, forteller Wozniacki og Williams om sitt helt spesielle vennskap.

– Serena har betydd veldig mye for meg. Hun vil alltid være der for meg, og vil alltid gjerne hjelpe. Hun har vært helt fantastisk under denne tøffe perioden, sier Wozniacki.

Serena Williams har selv vært gjennom noe lignende, og sier i intervjuet at hun visste hvordan Wozniacki hadde det.

– Hun er en veldig god venn av meg, så jeg sa til henne at jeg var der for henne. Det er ingenting som er verre enn å være alene i en slik situasjon, forteller den amerikanske tennisstjernen.

– Ha det moro

De to tennisstjernene er sterke konkurrenter på tennisbanen, men har likevel blitt veldig gode venner. Williams forteller at Wozniacki også har hjulpet henne flere ganger, men at det var vanskelig å gi råd til den danske 24-åringen etter bruddet.

– Det er ingenting du kan si. Det eneste du kan si er at det vil ta tid. Du må bare prøve å ha det moro, og følge det gamle ordtaket: «tiden flyr når man har det gøy». Hvis du bare kan finne ut en måte å komme deg gjennom dagen på, vil ting vil ordne seg til slutt, sier Williams.

Siste nytt

 • Mjelde kåret til tredje beste

  Maren Mjelde ble søndag kveld stemt frem av spillerne selv som den tredje beste spilleren i engelsk fotball.

  Lagveninne fra Chelsea, Fran Kirby, vant prisen. Ji So-yun fra Manchester City tok andreplassen.

  SOCCER-CHAMPIONS-CHE-WOB/WOMEN
  Foto: ADAM HOLT / Reuters
 • Napoli senket Juventus

  De fleste av de store fotballigaene er avgjort, men i Italia er det fortsatt spenning.

  Søndag kveld tapte tittelforsvarer Juventus 0–1 mot Napoli på hjemmebane.

  Dermed er Napoli bare ett poeng bak Juventus på toppen av tabellen.

  FBL-ITA-SERIE A-JUVENTUS-NAPOLI
  Foto: MARCO BERTORELLO / AFP
 • Salah kåret til årets spiller

  Liverpools storscorer Mohamed Salah ble søndag tildelt den prestisjetunge prisen som årets Premier League-spiller av den engelske spillerforeningen PFA, skriver NTB. Egypteren tangerte ligarekorden da han scoret sitt 31. seriemål lørdag.

  FBL-ENG-PR-WEST BROM-LIVERPOOL
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal