NRK Meny
Normal

– Hun har vært helt fantastisk

Den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki setter stor pris på støtten hun har fått fra Serena Williams etter bruddet med golfstjernen Rory McIlroy.

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Serena Williams og Caroline Wozniacki om deres helt spesielle vennskap. Foto: DR Sporten.

De to tennisstjernene Serena Williams og Caroline Wozniacki har til tross for at de er harde konkurrenter utviklet et helt spesielt vennskap.

Caroline Wozniacki og Serena Williams

Caroline Wozniacki og Serena Williams møtes også utenfor tennisbanen. Her under New York City Marathon 2. november i år.

Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Wozniacki at Williams var den første som ringte til henne etter at bruddet ble kjent.

– Jeg tok ikke telefonen, så da skrev Serena en tekstmelding til meg. Der stod det: «Hvis du ikke tar telefonen, så kommer jeg til deg og slår ned døren hvis du ikke vil åpne for meg», forteller Wozniacki.

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy forlovet seg i januar i år. Men like før bryllupet skulle stå, gikk paret plutselig fra hverandre. De to idrettsstjernene var sammen fra 2011 til 2014, men i mai i år brøt McIlroy forlovelsen over telefon.

– Det var et sjokk, uttalte den danske tennisstjernen.

Kjente seg igjen

McIlroy og Wozniacki

Idrettsparet Wozniacki og McIlroy gikk fra hverandre tidligere i år.

Foto: Darron Cummings / Ap

I intervjuet, som sendes i sin helhet på dansk TV i kveld, forteller Wozniacki og Williams om sitt helt spesielle vennskap.

– Serena har betydd veldig mye for meg. Hun vil alltid være der for meg, og vil alltid gjerne hjelpe. Hun har vært helt fantastisk under denne tøffe perioden, sier Wozniacki.

Serena Williams har selv vært gjennom noe lignende, og sier i intervjuet at hun visste hvordan Wozniacki hadde det.

– Hun er en veldig god venn av meg, så jeg sa til henne at jeg var der for henne. Det er ingenting som er verre enn å være alene i en slik situasjon, forteller den amerikanske tennisstjernen.

– Ha det moro

De to tennisstjernene er sterke konkurrenter på tennisbanen, men har likevel blitt veldig gode venner. Williams forteller at Wozniacki også har hjulpet henne flere ganger, men at det var vanskelig å gi råd til den danske 24-åringen etter bruddet.

– Det er ingenting du kan si. Det eneste du kan si er at det vil ta tid. Du må bare prøve å ha det moro, og følge det gamle ordtaket: «tiden flyr når man har det gøy». Hvis du bare kan finne ut en måte å komme deg gjennom dagen på, vil ting vil ordne seg til slutt, sier Williams.

Siste nytt

 • Tolisso-heading fikset Bayern-seier

  Corentin Tolisso ble matchvinner etter 77 minutter da Bayern München vant 2–1 borte mot Anderlecht i mesterligaen onsdag kveld.

  Robert Lewandowski ga tyskerne ledelsen før Sofiane Hanni utlignet etter 63 minutter.

  Corentin Tolisso
  Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP
 • PSG scoret syv mot Celtic

  Moussa Dembélé sendte Celtic i føringen etter 55 sekunder, men derfra og inn var det PSG for alle pengene.

  Kampen endte til slutt 7–1 etter mål av Neymar (2), Edinson Cavani (2), Kylian Mbappé, Marco Veratti og Dani Alves.

   Edinson Cavani (C) celebrates after scoring with teammates Paris Saint-Germain's Brazilian striker
  Foto: Franck Fife / AFP
 • Atletico holder liv i drømmen

  Atlético Madrid vant 2–0 over Roma, og har med det fortsatt håp om avansement fra mesterligaens gruppe C.

  Antoine Griezmann og Kévin Gameiro gjorde målene for det spanske hovedstadslaget.

  Champions League - Atletico Madrid vs Roma
  Foto: Juan Medina / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal