– Hun har vært helt fantastisk

Den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki setter stor pris på støtten hun har fått fra Serena Williams etter bruddet med golfstjernen Rory McIlroy.

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Serena Williams og Caroline Wozniacki om deres helt spesielle vennskap. Foto: DR Sporten.

De to tennisstjernene Serena Williams og Caroline Wozniacki har til tross for at de er harde konkurrenter utviklet et helt spesielt vennskap.

Caroline Wozniacki og Serena Williams

Caroline Wozniacki og Serena Williams møtes også utenfor tennisbanen. Her under New York City Marathon 2. november i år.

Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

I et eksklusivt intervju med DR Sporten forteller Wozniacki at Williams var den første som ringte til henne etter at bruddet ble kjent.

– Jeg tok ikke telefonen, så da skrev Serena en tekstmelding til meg. Der stod det: «Hvis du ikke tar telefonen, så kommer jeg til deg og slår ned døren hvis du ikke vil åpne for meg», forteller Wozniacki.

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy forlovet seg i januar i år. Men like før bryllupet skulle stå, gikk paret plutselig fra hverandre. De to idrettsstjernene var sammen fra 2011 til 2014, men i mai i år brøt McIlroy forlovelsen over telefon.

– Det var et sjokk, uttalte den danske tennisstjernen.

Kjente seg igjen

McIlroy og Wozniacki

Idrettsparet Wozniacki og McIlroy gikk fra hverandre tidligere i år.

Foto: Darron Cummings / Ap

I intervjuet, som sendes i sin helhet på dansk TV i kveld, forteller Wozniacki og Williams om sitt helt spesielle vennskap.

– Serena har betydd veldig mye for meg. Hun vil alltid være der for meg, og vil alltid gjerne hjelpe. Hun har vært helt fantastisk under denne tøffe perioden, sier Wozniacki.

Serena Williams har selv vært gjennom noe lignende, og sier i intervjuet at hun visste hvordan Wozniacki hadde det.

– Hun er en veldig god venn av meg, så jeg sa til henne at jeg var der for henne. Det er ingenting som er verre enn å være alene i en slik situasjon, forteller den amerikanske tennisstjernen.

– Ha det moro

De to tennisstjernene er sterke konkurrenter på tennisbanen, men har likevel blitt veldig gode venner. Williams forteller at Wozniacki også har hjulpet henne flere ganger, men at det var vanskelig å gi råd til den danske 24-åringen etter bruddet.

– Det er ingenting du kan si. Det eneste du kan si er at det vil ta tid. Du må bare prøve å ha det moro, og følge det gamle ordtaket: «tiden flyr når man har det gøy». Hvis du bare kan finne ut en måte å komme deg gjennom dagen på, vil ting vil ordne seg til slutt, sier Williams.

Siste nytt

 • Ustjugov reiser hjem fra VM

  Den russiske langrennsstjernen Sergej Ustjugov sliter med en vond fot og går ikke flere konkurranser i ski-VM i Oberstdorf. Det opplyser Russlands langrennspresident Jelena Välbe, ifølge VG. Ustjugov ble nummer fem på sprinten som åpnet VM.

  Sergej Ustigov
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Straffe- og VAR-kaos

  West Bromwich slo Brighton 1-0 i Premier League i dag, men det var Brighton som kom i fokus.

  Først gav Kyle Bartley WBA ei tidleg leiing.

  Så sette Brighton ein straffe i tverrliggaren. Deretter fekk dei eit mål annullert etter mykje VAR, om og men. Lewis Dunk sende eit frispark i mål. Men dommaren annullerte først, så godkjende han det. Så sjekka han VAR, og annullerte igjen.

  I andre omgang fekk Brighton straffe på nytt, men endå ein gong enda det i metallet.

  For heimelaget var poenga viktige i nedrykkskampen, medan Brighton missa sjansen til å ta eit steg unna nedrykksstriden.

  Brighton misser straffe
  Foto: Peter Powell / AP
 • Sur fjerdeplass for Granerud

  Halvor Egner Granerud måte ta til takke med fjerdeplass i den vesle bakken.

  Han hoppa seg opp frå 16.-plass etter første omgang med beste hoppet i finaleomgangen, men var 9,1 poeng bak vinnaren.

  Piotr Zyla vann framfor Karl Geiger og Anze Lanisek.

  Robert Johansson blei nr 6, Daniel André Tande 9 og Marius Lindvik 14.

Sendeplan

Kl. Program Kanal