Hopp til innhold

King scoret

Joshua King fikk endelig starte for Blackburn da de spilte borte mot Bolton 2. juledag. Han viste seg tilliten verdig, og scoret for første gang siden mars. Blackburn tapte likevel kampen 1-2.

Joshua King
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Siste nytt

  • Foden og Shaw vant journalistpris – Ødegaard og Terland i topp seks

    Manchester City-spillerne Phil Foden og Khadija Shaw er av fotballjournalistforeningen (FWA) kåret til sesongens spillere i engelsk fotball.

    Foden fikk 42 prosent av stemmene i avstemningen om årets mannlige spiller. Han vant foran Arsenal-spiller Declan Rice og lagkamerat Rodri. Martin Ødegaard endte på fjerdeplass.

    Det er tredje gang på de fire siste årene at prisen går til en City-spiller. Erling Braut Haaland vant i fjor og Ruben Dias i 2021.

    Elisabeth Terland ble beste norske kvinne på femteplass. Hun har hatt en meget god sesong for Brighton. (NTB)

    Bpk8eLb85F0
    Foto: AP
  • Klart tap for Mol/Berntsen – får avgjørende kamp om plass i cupspillet

    Sandvolleyballduoen Hendrik Mol og Mathias Berntsen tapte klart for de brasilianske hjemmefavorittene George og Andre i verdenstouren i Brasilia fredag.

    Det var deres andre strake tap i gruppespillet etter at de kvalifiserte seg til hovedturneringen ved å vinne to kamper onsdag.

    Natt til lørdag norsk tid spiller den norske duoen mot amerikanske Miles Partain og Andy Benesh i en kamp der vinneren går til cupspillet. Det innebærer plass i første utslagsrunde lørdag.

    Norges stjerneduo Anders Mol og Christian Sørum mister både denne og flere andre turneringer etter at Mol brakk beinet under trening i mars. (NTB)

    VM i beachvolleyball i Mexico
    Foto: Lise Åserud / NTB
  • Klopp raser mot tidligkamper: – Kriminelt

    Jürgen Klopps tid som Liverpool-manager er snart over, men den verbale slagkraften er fortsatt på topp. Fredag brukte han den mot tidligkamper.

    Lørdagskamper med avspark 12.30 lokal tid er ikke Klopps favoritt, og særlig reagerte han på at Liverpool måtte spille på det tidspunktet mot West Ham sist helg, etter et svært tøft kampprogram.

    – Det er et generelt problem, men det var kriminelt at de våget å gi oss kamp torsdag, søndag, onsdag og så lørdag 12.30. Jeg ventet på at Amnesty International skulle gripe inn, sa Klopp på sin pressekonferanse.

    Klopp mener at Premier League-lagenes tøffe kampprogram er årsaken til at bare ett engelsk lag (Aston Villa i conferenceligaen) har tatt seg til semifinale i europacupene denne sesongen. (NTB)

    PaZeVXCKhhE
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal