Engelsk Championship 2014/2015

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Clough ferdig i Sheffield United

  Sheffield United har kvittet seg med manager Nigel Clough og hele støtteapparatet hans, melder klubben på sine nettsider. Clough, som er sønnen til trenerlegenden Brian Clough, ledet United til femteplass i serien, men ble slått i semifinalen i omspillet.

  Clough
  Foto: JUSTIN TALLIS / Afp
 • Rösler klar for Leeds

  Uwe Rösler har skrevet under en toårskontrakt med Leeds, bekrefter klubben på Twitter. Rösler har både spilt for og trent Lillestrøm, og 46-åringen hadde også treneransvaret i Viking og Molde før han dro til Brentford i 2011.

  Uwe Rösler
  Foto: Bogdan Maran / Ap
 • – Rösler presentert i ettermiddag

  I følge lokalavisen Yorkshire Evening Post blir Uwe Rösler presentert som ny Leeds-manager på en pressekonferanse klokken 16 (norsk tid) i ettermiddag. Rösler er ledig på markedet etter at han fikk sparken som Wigan-manager i fjor høst.

  Uwe Rösler
  Foto: Bogdan Maran / Ap
 • Middlesbrough klar for finale

  Middlesbrough er bare 90 minutter unna spill i neste sesongs Premier League etter å ha slått Brentford 3-0 i semifinalen i opprykksspillet fredag.

  Middlesbrough hadde med seg 2-1-seier fra bortekampen mot Brentford og vant 5-1 sammenlagt.

 • Middlesbourgh vant første kamp

  En scoring av Fernando Amorebieta tre minutter på overtid sikret Middlesbrough 2-1 bort over Brentford i første playoff-semifinale om opprykk til Premier League. Lagene møtes igjen neste fredag. Norwich og Ipswich møtes i den andre semifinalen.

Siste nytt

 • Engelsk kvinnefotball får millioner

  Den engelske banken Barclays spytter inn 110 millioner kroner over tre år og blir navnesponsor for den engelske toppserien i fotball for kvinner. Dermed får ligaen, der Maren Mjelde og Maria Thorisdottir er store profiler i Chelsea, et solid økonomisk løft i årene som kommer.

  Mjelde Thorisdottir
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Vindproblemer for telemarkskjørere

  Kraftig vind på Rjukan gjør at den klassiske konkurransen i VM foreløpig er utsatt til klokken 15. Det er også varslet at det kan bli aktuelt med ytterligere utsettelser. Det skal etter planen kjøres klassisk telemarkkjøring for både kvinner og menn.

  VM i Telemark
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Inter-supportere dømt til fengsel

  Seks Inter Milan-supportere er dømt til fengselsstraff etter voldelige sammenstøt med Napoli-tilhengere i desember 2018. Flere Napoli-supportere ble skadet og en 35 år gammel mann mistet livet. Inter-supporterne fikk dommer på 22 til 44 måneder.

  Napoli-supporter drept etter sammenstøt
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal