- Aksel er en vinnertype

- Aksel Lund Svindal er en fantastisk vinnertype, sier Kjetil André Aamodt.

Aksel Lund Svindal
Foto: ANDY CLARK / REUTERS

"Den gamle mester" har latt seg imponere av Lund Svindals sesongstart, med seier i to av de fire verdenscuprennene som er avviklet så langt denne sesongen. Han avsluttet også den forrige med tre seirer på de fire siste konkurransene.

Nettradio: Kjetil André Aamodt om Aksel Lund Svindal

- Han er overlegen, og vinner oftest der han stiller opp. Det er helt fantastisk, han er en skikkelig vinnertype, sier Aamodt til NRK.

Søndag var han klart best i sesongens første super-G. Men det ligger ingen hemmeligheter bak, ifølge hovedpersonen selv.

- Nei, jeg har trent mye og bra, og utstyret fungerer. Det er ikke noe hokus-pokus, sier han.

Han leder verdenscupen, som fortsetter med fire nye konkurransen i Beaver Creek i slutten av denne uka.

Siste nytt

 • Liverpool kom til kort

  Liverpool kom til mange sjanser på Anfield, men greide ikke å sette ballen i mål. Med 0–0 er Real Madrid klar for mesterligasemifinale mot Chelsea. Liverpool hadde to mål å hente inn etter 1-3-tapet i Madrid forrige uke og gikk offensivt til verks på egen arena, men Mohamed Salah og hans lagkamerater var ikke giftige nok i avslutningsøyeblikkene.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Jon Super / AP
 • Zuccarello med to mål i Wilds seier

  Mats Zuccarello scoret to ganger i overtallsspill da Minnesota Wild strammet grepet om 3.-plassen i sin NHL-avdeling med 5–2 over Arizona Coyotes onsdag.

  Wild har slitt i overtallsspill, men nordmannen rettet på det med sitt 7. og 8. mål for sesongen. Coyotes pådro seg bare tre utvisninger i kampen, men Wild straffet alle tre med scoring.

  – Når man ikke lykkes i power play begynner man å tvile på seg selv, men det er bare å fortsette å prøve. Da kommer det, sa Zuccarello da han ble intervjuet i første pause. Da ledet Wild 1–0 etter hans første scoring.

  Coyotes Wild Hockey
  Foto: Craig Lassig / AP
 • Kastet stein på Real-bussen

  Det ble kastet gjenstander mot Real Madrids spillerbuss på vei til mesterligakampen på Anfield, og et vindu ble knust. Liverpool reagerer kraftig.

  – Vi fordømmer handlingene som førte til at Real Madrids spillerbuss ble skadd ved ankomst til Anfield i kveld. Det er fullstendig uakseptabel og skammelig oppførsel av noen få personer, sier en talsperson for Liverpool.

  – Vi ber oppriktig om unnskyldning til våre gjester for det de ble utsatt for. Vi vil samarbeide med Merseyside-politiet med å få fakta på bordet og identifisere de ansvarlige.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal