Veltet kontrollørens bord

En full mann snøvlet, snublet og nesten falt over en av skjenkekontrollørene

Tappe øl

Skjenkekontrollørene fikk veltet bordet.

Foto: Christina Honningsvåg / NRK

Skjenkekontollørene fra Securitas opplevde at en full mann nesten snublet over dem, og veltet deretter bordet deres flere ganger inne på 8th avenue i Farsund.

Deretter falt han og dro folk med seg, kjøpte seg så ei øl og sovnet til slutt ute på verandaen, skriver Farsunds Avis på nett..

Securitas skjenkekontrollører kom til American Festival og Street-dancen om lag en halvtime før midnatt for å sjekke forholdene. skriver avisen.

Inne i lokalet på restauranten 8th avenue var det kaotisk og ingen vakter å se, står det å lese i tilleggsrapporten. Innendørs satt det to gjester og sov ved et bord, men kontrollørene så ikke at de hadde fått alkoholservering.

En full mann kom inn i lokalet og sjanglet og snøvlet. Ifølge tilleggsrapporten snublet han og falt nesten over kontrolløren. «Mannen veltet flere ganger bordet som kontrolløren satt ved, og da han datt i gulvet, dro han med seg flere andre gjester i fallet», skriver de etter inspeksjonen sist lørdag.
Etter svalestupet, reiste mannen seg og gikk bort til bardisken og kjøpte seg ei øl. Om lag 15 minutter senere fant kontrollørene ham sovende ute på verandaen.

Kontrollørene prøvde å finne noen ansatte, men det var ingen å få tak i før etter 10 minutter. Men da var mannen blitt vekket opp av en annen gjest ute på verandaen.
Kontrollørene forklarte ansvarshavende hva de hadde observert denne kvelden. Hun lovet å ta saken opp med vaktene som var på jobb denne kvelden.