Hopp til innhold
Møte om eksklusjonsforslag i Aust-Agder Frp
Foto: Svein Sundsdal / NRK

Striden i Aust-Agder Frp

 • Stalleland til Frp igjen

  Terje Stalleland søker igjen om medlemskap i Fremskrittspartiet. Den tidligere gruppelederen i Grimstad meldte seg ut av partiet da striden om stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen og fylkessammenslåingen raste.

  Terje Stalleland
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Ny fylkesleder for Demokratene

  Tidligere leder av Arendal Frp, Bjørnar Solvei, blir ny fylkesleder for Demokratene i Aust-Agder. Det skriver Agderposten. Solvei ble ekskludert av Frp i striden som oppsto rundt nominasjonen av partiets stortingskandidat fra Aust-Agder.

  Bjørnar Solvei
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Godskesen stemte Høyre

  Tidligere stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen røper at hun stemte partiet Høyre ved stortingsvalget i høst. Hun forlot Fremskrittspartiet etter strid med partiledelsen. Hun blir ikke med i det nye lokallaget til Demokratene som sin tidligere partikollega, Bjørnar Solvei.

  Amanda Ingebjørg Godskesen
  Foto: Thomas Sommerset / NRK
 • Solvei til Demokratene

  Tidligere Frp-leder i Arendal, Bjørnar Solvei, har meldt seg inn i Demokratene og skal starte lokallag i kommunen. Solvei ble ekskludert fra Frp etter striden i partiet. Målet er å bli representert i Arendal bystyre ved neste kommunevalg.

  Vil starte lokallag i Arendal
Vil starte lokallag i Arendal
Intervju med Ingebjørg Godskesen.
Det er mer bråk i Fremskrittspartiet i Aust-Agder og nå er lokallaget til Arendal FrP satt under administrasjon. Fylkesstyret frykter at de vil boikotte valgkampen.
Stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen (Frp) , krever nå at Terje Stalleland og Sten Arild Hvidsten ekskluderes fra partiet etter uttalelser i sosiale medier.
Mener Terje Stalleland må ut av partiet.