NRK Meny
Normal

Start skylder på skader

Skader og suspensjoner er årsaken til Starts problemer, mener Bjørnebye.

Stig Inge Bjørnebye
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Trener Stig Inge Bjørnebye avslører for første gang hva han mener er årsaken til Start har tapt sju kamper på rad

Skader og suspensjoner har gjort det umulig å stille et samspilt og slagkraftig lag, mener han.

- I visse perioder har det  i grunnen bare vært å sette opp de friske spillerne - og sånn skal det ikke være. Å skylde på skader, sykdom og suspensjoner har jeg en ambisjon om ikke å gjøre, men det er klart det har preget oss, sier Bjørnebye.

Skadefrie

På treninga i går var det tilnærmet det beste laget Start kan stille som ble drilla. I kampen mot Tromsø er trolig både Atle Roar Håland og Steinar Pedersen tilbake i forsvaret mens dansken Martin Borre for første gang er frisk nok til å få plass i startoppstillingen.

Stig Inge Bjørnebye mener han kan merke på treningene at skadeproblemene holder på å slippe taket. - Mange av spillerne som har vært ute lenge, begynner å komme i form.

Sikker på seier mot Tromsø

Bjørnebye legger ekstra press på seg selv og laget med å si at det er bedring på alle fronter før den viktige kampen søndag. Og han er ikke bekymret for at også et skadefritt Start-mannskap skal fungere dårlig.

- Det viktigste for meg er å ikke være redd for å tape mot Tromsø - og det er jeg ikke, sier en optimistisk Start-trener.

Glede over scoring

Start-treneren har tro på jubelscener til søndag

Foto: Scanpix