Politiloggen: Dette skjedde på Agder i natt

Innbrudd i bilforretning i Kristiansand, og mann arrestert etter å ha slått til dørvakt i Arendal.

Politi
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

00.27: Tollbodgata, Kristiansand: Tyveri av dameveske på restaurant. Mann stanset av dørvakter inne på restauranten i besittelse av fornærmedes mobiltelefon. Pågrepet av politiet og kjørt i arrest. Sak opprettes. Eiendeler ble tilbkelevert fornærmede på stedet.

00.57: Levermyrveien, Grimstad: Politipatrulje har stanset bil. Funn av narkotika i bilen . Tre personer pågrepet og kjørt i arrest.

01.07: Markens gate, Kristiansand: Mann bortvist av politiet fra sentrum etter å ha opptrådt truende mot dørvakter på utested.

01.13: Svanedamsveien, Kristiansand: To Mercedeser er stjålet fra ei bilforretning. Den ene bilen er funnet igjen, men politiet etterlyser en sølvfarvet Mercedes C350E 2016 modell-PR 34899.

02.12: Tollbodgata, Kristiansand: Mann laget bråk på utested. Bortvist fra sentrum av politiet frem til i morgen tidlig.

02.24: Langbryggen, Arendal: Melding om flere gjester som ikke vil forlate utested. Politiet til stedet. En bortvises av politiet. En pågripes for ordensforstyrrelse på stedet ved å ha slått til en dørvakt. Kjøres i arrest. Sak opprettes.

06.32: Tingsaker senter, Lillesand: Innehaver av forretning melder om knust vindu i løpet av natta. Politiet oppretter sak på skadeverk, da det ikke later til at noe er stjålet.