Politiloggen: Knivstikking, slåsskamper og bråkete fester

Politiet på Sørlandet har hatt det så travelt i natt at de ikke har hatt kapasitet til å rykke ut på flere hendelser.

Politi
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

23.35 Arendal: UP stanset moped som kjørte med falske skilter. Personen mistenkes for kjøring i påvirket i tilstand og sjekkes på legevakten.

23.38 Kristiansand: Et vaktselskap meldte ifra til politiet om at noen hadde knust ruter ved Universitetet i Agder på Gimlemoen.

00.11 Lillesand: Utestedet Sjøbua har en vanskelig gjest og politiet blir tilkalt. Da patruljen ankommer er personen borte.

00.30 Flekkefjord: Det meldes om klager på støy fra bobilparken i Flekkefjord. Politiet pålegger et par bileiere å ta hensyn til natteroen.

00.58 Kristiansand: En overstadig mann lager ugagn på utestedet Havanna. Mannen kjøres i arresten.

01.10 Birkeland: En høylytt fest ved Strøget som forstyrret natteroen ble meldt til politiet to ganger i løpet av natten. Politiet opplyser at de ikke hadde kapasitet til å følge opp forholdet.

01.25 Kristiansand: Nok en overstadig person innbringes til arresten fra utestedet Havanna.

02.04 Kristiansand: En fest i Kongens gate spiller meget høy musikk fra en leilighet og forstyrrer nattesøvnen for naboer. Politiet kommer til stedet og stanser festen.

02.30 Kvinesdal: Tre personer ble bortvist fra Pontus Pizza etter å ha oppført seg ufint på stedet.

0251 Arendal: Politiet kom over en slåsskamp ved Sam Eydes plass. Partene blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

03.00 Arendal: En mann ble i natt knivstukket ved Rykene i Arendal. Ambulanse tok mannen til sykehuset i Arendal, som beskriver skadene hans som alvorlige. Politiet pågrep senere en kvinne som ble siktet for knivstikkingen. Les mer her

03.28 Farsund: Det var en slåsskamp i sentrum. Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men politiet venter anmeldelse fra partene.

0338 Grimstad: En fest forstyrret natteroen ved Trollsvingen, men politiet har ikke kapasitet til å rykke til stedet.

04.27 Kristiansand: En person tømte et pulverapparat i en gang i Jørgen Moes Gate. Huseier vurderer å anmelde personen for skadeverk. .

05.52 Farsund: Politiet opprettet sak på en kvinnelig fører som mistenkes for å kjøre bil i påvirket tilstand. Hun ble senere kjørt til legevakt for blodprøve.