Ruskjøring, hagesex og dårlig karaoke

Ruskjøring, hagesex og dårlig karaokesang er bare noen av tingene som politiet i Agder har måttet ta seg av på lørdagskvelden.

Kl. 22.00: En mann blir slått ned i sentrum av Grimstad og kjøres med ambulanse til legevakta.

Fyllekjøring

Kl. 23.37: En 45 år gammel mann pågripes i Sørlandsparken for innbrudd i ei arbeidsbrakke, tyveri av en moped og kjøring i påvirket tilstand uten førerkort.

Kl. 23.06: En bil har kjørt inn i et skilt på Myra i Arendal og videre inn i en fjellrabbe. Fører en av bilen forsvinner fra stedet. Senere om natten pågripes han inne på et utested i Arendal og siktes for kjøring i ruset tilstand. Det blir tatt blodprøve og førerkortet hans beslaglegges.

Kl. 23.37: En 23 år gammel mann i Vennesla mistenkes for kjøring i ruset tilstand. Det blir tatt blodprøve av mannen, som aldri har hatt førerkort. 23-åringen er anmeldt 20 ganger for kjøring uten førerkort og fire ganger for ruskjøring.

Sex i nabohagene

Klokka 00.30: En 26 år gammel mann i Flekkefjord anmeldes for urinering på offentlig sted fordi han tisset på en butikk i sentrum.

Kl. 01.05: Politiet får klage på en fest i en bedrift. Det skal være støy og bråk, og folk som har sex i hagene til naboene. Det lille som er igjen av festen avsluttes av politiet.

Laster Twitter-innhold

Kl. 01.39: En 27 år gammel mann i Flekkefjord anmeldes for urinering på offentlig sted.

Kl. 01.52: En 23 år gammel mann anmeldes for ordensforstyrrelser på et utested i Kristiansand fordi han ypper til slåsskamper.

Skadd på sykkel

Kl. 02.03: Politiet får melding om slåssing, hyl og skrik fra en leilighet i Kristiansand, men da politiet rykker ut viser det seg å være tre menn som forsøkte å synge GrandPrix sanger. – Dårlig karaoke, skriver politiet på Twitter.

Kl. 02.05: En syklist som velter på Vesterveien i Kristiansand blir kraftig forslått og kjøres til sykehuset av ambulanse.

Kl. 02.30: En kranglete 22-åring bortvises fra Markensgate i Kristiansand. Åtte minutter etter er mannen tilbake på samme sted. Han pågripes og settes i arresten.

kl. 02.35: En 48 år gammel mann som stoppes i Marnaveien i Mandal anmeldes for promillekjøring. Han blåste til 1,5 i promille.

Kl. 03.18: En 46 år gammel mann som stoppes i Halseveien i Mandal anmeldes for promillekjøring. Han blåste til 2,1 i promille. Det blir tatt blodprøve og førerkortet blir beslaglagt.