– Jeg beklager til alle som elsker engelsk fotball

Trener Mons Ivar Mjelde uttalte søndag at Start-fans, som prioriterte Premier League, burde ha dårlig «feeling». Nå anger han på uttalelsen.

Mons Ivar Mjelde

Start-trener Mons Ivar Mjelde går tilbake på søndagens uttalelser om fans som ble hjemme for å se engelsk fotball.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Nå var ikke starttrener helt i lodd da han gikk ut rett etter kampen og sa litt om dem som satt hjemme. Det mener han vel egentlig ikke, og beklager uttalelsen. Det var egentlig tullete sagt. Vi skal heller ha fokus på dem som er her, og at de virkelig får kreditt, sier Mjelde som dagen derpå uttaler seg i tredjeperson til NRK.

– Støtter lagene

Det var søndag etter kampen mot Sandnes Ulf at starttreneren kritiserte hjemmesittere som heller valgte å se Liverpool møte Manchester United.

– Engelsk fotball kan du se hele vinteren, men norsk fotball tar snart slutt. Da er det viktig at man er med og støtter de lagene man er glad i, sa Mjelde til NRK søndag kveld.

– Beklager

Nå beklager han imidlertid at han var sur på dem som satt hjemme i går og ikke kom på Start-kampen.

– Da vi nå vant 7–0 så er det kanskje flere som blir nysgjerrig på hva Start kan få til neste gang. Jeg beklager til alle som elsker engelsk fotball og satt hjemme i stua. Jeg har ingenting imot dem, sier Mjelde.