Kjørte av veien da han fikk blålys etter seg

Men operasjonsleder i Agder-politiet Ingrid Mæhre opplyser at det har vært en rolig natt. Her er politiloggen, natt til lørdag.

Politi

Arkivbilde.

Foto: Håkon Eliassen / NRK

Lillesand, kl. 23.10: Hovedredningssentralen ønsker å indentifisere en båt ved navn LOUIS, som skal befinne seg Høvåg. Båten har sendt ut mayday-melding. Lørdag morgen opplyses det at leteaksjonen avsluttes uten funn.

Mandal, kl. 23.52: En 20 år gammel mann er anmeldt for kjøring av båt i beruset tilstand.

Grimstad, kl. 00.50: En 34 år gammel kvinne er mistenkt for kjøring av bil i påvirket tilstand på Fevik. Vedkommende er fremstilt for blodprøve.

Farsund, kl. 00.53: Fire personer fikk lettere skader etter et trafikkuhell. Bilen, med fire personer, kjørte forbi en politibil kort før uhellet. Bilen økte farten da politiets blålys ble satt på, hvilket resulterte i at bilen kjørte av veien i første sving. Føreren, en 21 år gammel mann, fikk førerkortet beslaglagt.

Arendal, kl. 02.35: Politiet får melding om brann i et kjøretøy på Eydehavn. Brannvesen og politi rykker ut til stedet. Da har bileier allerede rukket å slukke brannen.

Mandal, kl. 03.05: Mann (22) mistenkt for kjøring av bil i påvirket tilstand - blodprøve tatt.

Mandal: I tillegg har politibåten i løpet av natten kontrollert totalt 40 båter i tilknytning til Skalldyrfestivalen. På land var det ti anmeldelser knyttet til beruselse, drikking og urinering.