NRK Meny
Normal

Supportere stilte opp i Start-film

Rundt 150 ivrige Start-supportere møtte opp på klubbens hjemmebane for å være statister i en ny supporterfilm søndag ettermiddag. Entusiasmen var det ingenting å si på.

Supportere møtte opp for å være med i Start-film

– Dette er bare en liten forsmak på hvordan det blir. Jeg tror det er mange som gleder seg til en ny sesong, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

I overkant av 150 gulkledde supportere, både gamle og unge, vrimler rundt ham på Sparebanken Sør Arena. De er alle statister i en ny supporterfilm for Start. Øgrey Brandsdal er takknemlig for at så mange valgte å bruke en solfylt ettermiddag i januar på filminnspilling.

Innspilling av supporterfilm på Sparebanken Sør Arena.

Supporterne strømmet til stadion fra sideveiene på Lund.

Foto: Hans Erik Weiby

– Jeg synes det er helt fantastisk. Det forteller litt om den lidenskapen og engasjementet som er rundt klubben vår nå. Jeg tror det blir mye folk i år, sier han.

En av dem som garantert stiller opp på årets kamper er Start-supporter Øystein Nordal som synes filminnspillingen var en fin måte å bruke søndag ettermiddag på.

– Jeg hadde brukt hver søndag og hver ettermiddag resten av livet mitt på å støtte opp om klubben i mitt hjerte. Jeg kan ikke bruke tiden min til noe bedre, fastslår han.

Start-supportere jubler i ny Start-film

De rundt 150 frammøtte greide å lage mye lyd på stadion søndag ettermiddag.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK
Supportere på vei inn i Sparebanken Sør Arena

Her er supporterne på vei inn i Sparebanken Sør Arena.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK