NRK Meny
Normal

Husbrann i Mandal

Fire personer kom seg ut av huset i en brann i Mandal i natt. Dette er blant sakene i nattas politilogg.

Kristiansand politistasjon

Ved operasjonssentralen på Kristiansand politistasjon har de håndtert alt fra husbrann til urinering i Agder-fylkene i natt.

Foto: Knut Knudsen Eigeland / NRK

Kristiansand, kl. 23.07: To personer blir bortvist fra sentrum i 24 timer etter å la laget problemer på en buss.

Kristiansand, kl. 23.49: En person innbringes og anmeldes etter å ha slått til en tigger i sentrum av Kristiansand. Personen har, ifølge politiet, en truende atferd.

Kristiansand, kl. 01.05: En mann og en kvinne i 30-årene blir bortvist fra sentrum etter å ha stått bak krangel og bråk på utestedet i området rundt Tollbodgata.

Kristiansand, kl. 01.20: I Dronningens gate blir en mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha dyttet på folk og yppet til bråk.

Kristiansand, kl. 01.25: En 40 år gammel mann blir pågrepet og innbrakt til arresten. han mistenkes for å ha på seg samt å ha brukt mindre mengder narkotika. Ni minutter senere blir en mann i slutten av 20-årene pågrepet og mistenkt for det samme.

Arendal, kl. 01.44: På Vesterveien blir en mann i begynnelsen av 20-årene stanset for kontroll og mistenkt for promillekjøring. Han blir fraktet til legevakta.

Grimstad: kl. 02.27: En mann i midten av 30-årene bortvises fra byen etter å ha kranglet med dørverter på utested.

Grimstad, kl. 02.50: En mann i begynnelsen av 50-årene anmeldes for urinering på offentlig stedt. Han erkjenner forholdet og er villig til å vedta bøtelegging.

Mandal, kl. 03.30: Det meldes om brann i en bolig i Mandal. Fire personer inni huset kommer seg ut. En av dem trenger tilsyn etterpå etter å ha fått i seg røyk og fått en mindre brannskade på armen.

Grimstad og Kristiansand, kl. 02.50: To menn til blir anmeldt for urinering på offentlig sted. I Grimstad blir en 19 år gammel mann anmeldt for dette i Juskestredet, mens en mann i 20-årene blir anmeldt for det samme i Gyldenløves gate.

Grimstad, kl. 02.57: I Storgaten pågripes to menn i 40-årene etter et slagsmål. De kjøres til arresten i Arendal. Politiet oppretter sak på slagsmålet.

Kristiansand, kl. 0318: I sentrum av byen blir en mann i midten av 20-årene pågrepet for kjøp av sex. Han blir satt i arresten og politiet oppretter sak på lovbruddet.

Tvedestrand, kl. 04.00: Det meldes om tumulter i forbindelse med fest i en bolig. Naboer reagerer på støy og høy musikk og det ender med håndgemeng. Politipatrulje kommer til stedet og begge parter vurderer anmeldelse av den andre parten.