NRK Meny
Normal

Flere dørvakter slått av gjester

Flere dørvakter er i ulike episoder slått av gjester. Det viser politiets logg over store og små hendelser på Agder i natt.

Kristiansand politistasjon

Her fra politistasjonen i Kristiansand holder politiet orden på nattens hendelser.

Foto: Knut Knudsen Eigeland / NRK

Grimstad, kl. 21.15: Poltiiet får melding om at ungdommer slåss ved Frivoldstun. Omlag 15 ungdommer løper av gårde i alle retninger fra stedet når politiet kommer dit. Uklart hva som skjedde.

Grimstad, kl. 21.40: Det kommer melding om at en ung mann truer med å bruke kniv. Han er kastet ut fra en fest. Politiet får kontroll på mannen og finner kort tid etter en kniv som er kastet vekk på stedet.

Søgne, kl. 21.50: Tre gutter i 17-årsalderen tas for hærverk på en bussbu. Glasset i bua er knust.

Mandal, kl. 22.25: Det smelles med fyrverkeri. Politipatruljen på stedet forklarer ungdommer regler rundt fyrverkerioppskyting.

Valle, kl. 23.10: Under en markering i Valle plages Røde Kors av ungdommer i bil på riksvei 9. Politiet kjører dit, men de plagsomme ungdommene og bilene er forsvunnet.

Kristiansand, kl. 00.45: To unge menn bortvises fra sentrum av politiet etter at de ypper til bråk inn i en kiosk i Markens gate.

Kristiansand, kl. 01.05: En 19 år gammel kvinne anmeldes for bruk av falsk legitimasjon etter å ha forsøkt å komme inn på et utested. Hun bortvises fra sentrum for resten av natten.

Kristiansand, kl. 01.25: Politiet får melding om at en mann sparker av speil på en eller flere biler i området ved Østre Ringvei. En politipatrulje sendes dit og de konstaterer at tre biler har fått ødelagt speil. De kommer i kontakt med en av bileierne som vil anmelde hærverket. Gjerningsmannen er ikke tatt.

Kristiansand, kl. 01.48: To personer går løs på en dørvakt på et utested før de løper fra stedet. Vakten er ikke skadet.

Arendal, kl. 02.02: En mann som bortvises av dørvakter på et utested, reagerer med å dra ned buksene og vise frem penis til dørvaktene. Han pågripes av politiet. De kjører ham i arresten og han kommer til å bli anmeldt.

Kristiansand, kl. 02.24: Det kommer melding om at en dørvakt er blitt slått på et utested i Vestre Strandgate. Politiet pågriper en person som kjøres til arresten. Vedkommende anmeldes.

Farsund, kl. 02.41: En dørvakt på et utested melder fra om at han er blitt slått av en gjest etter at flere personer er involvert i et slagsmål. Politiet drar til utestedet og pågriper en mann som også skal ha slått til en annen person der. Det er ingen personskade. Den pågrepne mannen kjøres til arresten i Kristiansand. Politiet kommer til å opprette sak på forholdet.

Flekkefjord, kl. 03.03: Det kommer klage på en støyende fest i et bolighus. Når politiet drar til stedet, er festen avsluttet.

Grimstad, kl. 06.22: Politiet får melding om at det går en mann på E18 ved Reddal i østgående retning. Politiet drar til veien og sørger for å kjøre mannen hjem til Grimstad.

Flekkefjord, kl. 08.18: En fortvilet mann ringer politiet og ber om hjelp til å slippe ut fra et utested i byen. Mannen hadde sovnet og ble oversett av betjeningen da de stengte utestedet i natt.