Daniel Aase tilbake til Start

Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Vindbjarts Daniel Aase. Klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

NETT-TV: Daniel Aase spilte i Start som tenåring, men gikk til Vindbjart i 2008 og har vært der siden.

Aase, som har scoret to mål på 15 kamper i 2. divisjon denne sesongen, vender dermed tilbake til moderklubben der fotballkarrieren startet som femåring.

– Jobbe steinhardt

– Jeg gleder meg veldig og setter stor pris på at Vindbjart lar meg få lov til dette midt i sesongen. Nå gjelder det å jobbe steinhardt for å vise meg fram og gjøre en så god jobb som mulig for Start, sier Aase til Starts nettsider.

– Det blir opp til meg selv å vise at jeg er god nok for førsteelleveren, sier han til NRK.

Start har i lengre tid fulgt den tekniske spilleren. I dag fikk han overlevert drakt nummer ni på stadion i Kristiansand. Draktnummeret overtar han etter Emil Dahle, som har vendt hjem til Stabæk etter at utlånsavtalen gikk ut.

– Vi er stolte over at Aase nå skal ta på seg Start-trøya etter at han har herjet på Moseidmoen i en lengre periode. I Vindbjart har han fått stjernestatus både på og utenfor banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Aase er spilleklar til kampen mot Viking kommende fredag, men vet ikke selv om han får spille kampen.

Daniel Aase sammen med Mons Ivar Mjelde og Even Øgrey Brandsdal

Trener Mons Ivar Mjelde og Start-direktør Even Øgrey Brandsdal ønsker Aase velkommen til Start.

Fotball-SFO

Aase skal fortsatt ha kontakt med Vindbjart gjennom arbeidet med fotballfritidsordningen han jobber med.

– Vi ønsker Daniel lykke til. Det er gøy at han får denne muligheten - og så er vi glade for at vi fortsatt skal holde kontakten med Daniel fremover, sier styremedlem i Vindbjart, Øyvind Svendsen.

Daniel Aase blir Startspiller

Daniel Aase får drakt nummer ni i Start.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK
Laster Twitter-innhold