Tre seire til Rogalandslagene

Viking slo Aalesund 2-0 i Tippeligaen, mens både Bryne og FK Haugesund vant sine kamper i 1. divisjon.

Viking sikret seg tre nye poeng i bortekampen i Ålesund. Men det tok lang tid før laget greide å score. Først ni minutter før slutt dundret Ragnvald Soma inn ledermålet fra 16 meters hold. Og i det 83. minutt la Razak Pimpong på til 2-0 til Viking.

Dermed klatret Viking opp til 6. plass på tabellen i Tippeligaen.

Slo serielederen

Mens Vikings seier i Tippeligaen kom mot bunnlaget Aalesund, sikret FK Haugesund seg seieren over selveste serielederen i 1. divisjon.

2-1 over Bodø Glimt på hjemmebane, kom etter scoringer av Svein Tore Brandshaug og Petter Larsen. Thiago Martins scoret Bodø Glimts eneste mål. Også i denne kampen kom alle målene i andre omgang.

Solid på Jæren

På Bryne kunne hjemmelaget gå til pause med 2-0 ledelse over Skeid. Ronny Espedal scoret 1-0-målet etter et frispark i det 40. minutt, mens Bjørn Ingvar Kydland la på til 2-0 på overtid i første omgang.

Brynes 3-0-mål ble scoret av Quinton Jacobs tre minutter før slutt.

Bryne ligger nå på 5. plass i 1. divisjon, med FK Haugesund på plassen like bak. Begge lagene har 15 poeng - fire færre enn serielederne Bodø Glimt og HamKam.