Klepp hadde lite å stille opp med da serieleder Stabæk kom til Jæren. Heller ikke Avaldsnes kunne skilte med storspill da de møtte Kolbotn på Sofiemyr stadion.

Amazon Grimstad - Klepp

Fra kampen mellom Amazon Grimstad og Klepp i fjor.

Bare før pausen klarte serieleder Stabæk å score tre mål på Klepp stadion.

Hjemmelaget har bare et poeng, og ligger nederst på tabellen med fire spilte kamper.
Elise Thorsnes satte først ball i motstandermålet etter 20 minutter, og bare tre minutter etter fulgte Caroline Graham Hansen opp. Like før pause sikret Cathrine Høegh Dekkerhus solid ledelse til østlendingene.

Høegh Dekkerhus var ikke fornøyd før hun hadde puttet enda et mål for bortelaget. 12 minutter før kampslutt sikret hun en firemålsledelse som holdt hele veien.

Kampen endte 0-4.

Bortetap for Avaldsnes

På Sofiemyr stadion på Kolbotn var det heller ingen stor dag for Avaldsnes.

Ti minutter før pause sikret Andrea Berild et mål for hjemmelaget på Sofiemyr stadion. 57 minutter inn i kampen sikret Ingvild Landvik Isaksen nok et mål for hjemmelaget.

Avaldsnes feirer opprykk

Fra feiringen da Avaldsnes rykket opp til Toppserien.

Det skulle bare gå noen få minutter igjen før hjemmelagets Ellen Wang scoret kampens tredje mål.

Et kvarter før kampslutt sørget Linnea Liljegärd for at Avaldsnes reduserte, men kampen endte til slutt 3-1 til hjemmelaget Kolbotn.

Kolbotn ligger på tredje plass på tabellen, mens Avaldsnes ligger på niende plass.