NRK Meny
Normal

Nekter å snu ryggen til Lørenskog

Stavanger Oilers supporterklubb vurderte å be publikum snu ryggen til Lørenskog før tirsdagens kamp på grunn av rotet i klubben, men snudde etter kraftige reaksjoner.

Stavanger Oilers

Roughnecks vurderte en stille demonstrasjon mot omdiskuterte Lørenskog, men mener den ville rammet feil.

Foto: Skibstad, Kent / NTB scanpix

Oilers innviet sin nye hall

Lørenskog kommer til Stavanger Oilers storstue på tirsdag.

Foto: Erik Waage

I formiddag sendte en Oilerssupporter ut en Twittermelding om at Roughnecks oppfordret alle publikummere til å snu ryggen til Lørenskog når de entrer isen før kampen mot Stavanger Oilers førstkommende tirsdag.

Anledningen var at Lørenskogs administrerende direktør Svein-Erik Edvartsen og resten av ledelsen har meldt om studietur til oljebyen på klubbens hjemmesider. Dermed vurderte Oilers supporterklubb Roughnecks en helt spesiell mottagelse, en protest mot lisensrotet i klubben.

Nektet å snu ryggen til

Forrige gang Lørenskog var på besøk i Stavanger Oilers dekket Roughnecks feltet sitt med aviser og leste demonstrativt i aviser da Lørenskog gikk på isen.

Forslaget om å snu ryggen til Lørenskog-spillerne ble imidlertid veldig dårlig mottatt av Oilers-fansen. Her er noen av reaksjonene:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

I lykkerus etter kontinentalcup-seier

Supporterklubben snudde, og planlegger ingen markering, selv om de ikke har snudd i saken.

Ifølge Roughnecks var aksjonen ment som en humoristisk markering, og det var ikke meningen at det skulle gå ut over spillerne. Derfor droppet de det.

Oilers jubler

Oilers vant kontinentalcupen i Rouen i Frankrike søndag kveld.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Stavanger Oilers vant søndag kontinentalcupen i ishockey etter at KHL-laget Donbass Donetsk tapte siste kamp i finalespillet på straffer.

På lørdag klokka 16:00 tar Oilers imot Rosenborg på hjemmebane.

Rotet i Lørenskog

Før sesongstart rotet Lørenskog med innsendingen av klubblisensen for andre år på rad. Klubben ble i mai trukket 20 poeng og fikk en bot på 30.000 kroner. Lørenskog valgte fort å anke straffen de fikk av Ishockeyforbundet, men fikk avslag i retur. I august i fjor sendte Lørenskog saken videre til Norges Idrettsforbund.

Oilers-trener Petter Thoresen har tidligere kritisert Lørenskog for å være «arrogante» og «slurvete». Han sa i mai at han synes det er trist at Lørenskog ødelegger for seg selv og norsk ishockey.

Tidligere Lørenskog-trener Knut Jørgen Stubdal gikk i januar i fjor til rettssak for å få penger klubben skylder ham og vant i tingretten, men lot vente på seg. Tidligere i sommer truet den assisterende landslagstreneren klubben med konkurs om ikke pengene kom på bordet. I august ble partene enige.