Målrik hjemmeseier på Bryne stadion

Bryne tok ledelsen tidlig i kampen og Follo utlignet to ganger, men Bryne berget seieren og vant 4-3 på hjemmebane.

Bryne tok ledelsen etter 16 minutter ved Aram Khalili, men Follo scoret kun noen sekunder senere og utlignet til 1-1 på Bryne stadion.

Laster Twitter-innhold

23 minutter ut i kampen sendte midtbanespilleren Henrik Breimyr Bryne opp i 2-1 ledelse med et strålende langskudd.

Et par minutter ut i andre omgang utlignet Fredrik Levorstad for Follo.

Esben Ertzeid headet deretter inn 3-2 i det 60. minutt, og tok igjen ledelsen for Jærbuene.

Etter 74 minutter økte Aram Khalili Brynes ledelse.

I det 89. minutt reduserte Follo til 4-3, men gjestene ble ikke farligere enn som så, og Bryne tok seieren på hjemmebane.

Bryne stilte med følgende lag: Kristiansen - Landro, Wemberg, Lode, Midtsian - Tveita, Breimyr, Khattab, Ertzeid - Khalili, Skartun.

Og Follo stilte med disse: Larsen - Skogmo, Raddum, Mjønner, Dahl Hagen - Reier, Rasch, Levorstad, Vestvatn - Ruud Tveter, Azemi.