NRK Meny
Normal

Kan ta serieledelsen

Første hjemmekamp i år kan gi Oilers førsteplassen på tabellen, om så bare for en kort stund.

Oilers - VIF

Oiilers vant over Vålerenga, nå spørs det om de sikrer seier mot Storhamar i årets første hjemmekamp.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

FØLG KAMPEN HER

Forrige gang Stavanger Oilers tok imot Storhamar Dragons ble det 4–0 til vertene, og Dragons har ikke vunnet over siddisene siden de selv tok imot laget i september.

Stavanger Oilers ligger rett bak serieleder Vålerenga på tabellen, og kan med dagens kamp rykke opp til førsteplassen på tabellen. Riktignok med to færre spilte kamper enn oslolaget.

– Skal ikke være kjekt

Og hvis laget fra mjøsområdet tror de skal få en herlig tur til Stavanger lover Oilers-trener Petter Thoresen at de skal få det motsatte.

– De skal ikke synes det er kjekt å være her i det hele tatt. Jeg vil at publikum skal se gutta jobbe som bevere og gå i kroppen på motstanderen, sier Petter Thoresen til Oilers.no

Kampen i DnB Arena blir hjemmedebut for den nysignerte kanadieren Travis Ehrhardt. Han har hatt på seg lagdrakta tidligere, under kampen mot Stjernen helt i begynnelsen av året, men får nå møte hjemmepublikummet for første gang.

Og det kan gå mot seier hvis statistikken skal bekreftes nok en gang. Stavanger Oilers har vunnet 10 av de siste 11 oppgjørene på hjemmebane.

Switzerland Ice Hockey Spengler Cup 2013 Canada Davos

Travis Ehrhardt spilte for Team Canada under Spengler cup i davos i desember. Ehrhardt ses til høyre i bildet i hvit drakt.

Foto: Peter Schneider / Ap