Higson: – I år har vi ikke vært gode nok

Siden 2010 har de blitt norgesmestere sju ganger, men fredag forsvant Stavanger Oilers hodestups ut allerede i kvartfinalen. – Frisk var bedre, innrømmer sportslig leder.

Oilers Frisk

Frisk Askers Cato Cocozza scorer under kampen mot Stavanger Oilers under NM ishockey.

1–0 Frisk Asker. 2–0 Frisk Asker. 3–0. Frisk Asker.

Det er lite som minnet om gullgrossistene fra Stavanger som har feid over all motstand i eliteserien i ishockey siden 2010. Stavanger Oilers lå under 3–1 i kamper mot Frisk Asker før kveldens kamp. Det betød skjebnekamp for siddisene. Vinn eller forsvinn.

Det ble sistnevnte i Askerhallen.

– Vi ga bort lette mål

Endre Medby ga Frisk Asker ledelsen i første periode etter en kontring. Hjemmelaget var best i første periode. I andre omgang ble dominansen ytterligere forsterket.

Pål Higson

Pål Higson er sportslig leder i Oilers.

– Vi klarte ikke sette sjansene våre, og ga bort veldig lette mål. Vi ble slått av et Frisk-lag som var bedre enn oss, sier sportslig leder i Stavanger Oilers, Pål Higson.

Vinny Saponari og Cato Cocozza scoret målene som første Asker-laget opp i 2–0 og 3–0-ledelse.

Eirik Salsten reduserte for Oilers i tredje periode, men det holdt ikke for siddisene.

Kort tid senere økte Frisk ledelsen med Alex Wall.

Spillere fra Frisk Asker, Henrik Ødegård, og Stavanger Oilers, Philip Cornet, i slåsskamp under NM ishockey kvartfinale 5. kamp i Askerhallen i Asker fredag.

Stavanger Oilers er dermed ute etter å ha tapt 1–4 i kamper.

Og 4–1 fredag.