Hopp til innhold

Bryne FK

 • Slik blir 1. runde i cupen spelt

  Oppsettet for opningsrunden av fotball-NM er klart. I Rogaland skal desse laga spele mot kvarandre i første runde:

  Forus/Gausel – Viking
  Rosseland – Bryne
  Djerv 1919 – Sandnes Ulf
  Staal Jørpeland – Haugesund
  Brodd – Vidar
  Vard Haugesund – Egersund

  Kampane blir spelte 24. og 25. mai.

 • FK Haugesund dropper hvit shorts

  FK Haugesund bytter permanent tilbake til blå shorts, melder klubben på sine nettsider.

  – For det første er det FK Haugesunds originalfarge, slik vedtektene tilsier at vi skal stille på hjemmebane, sier daglig leder Martin Fauskanger i FKH.

  Sist uke gjorde Bryne det kjent at de bytter shortsfarge fra hvit til rød. Blant argumentene var at kvinnespillerne skulle slippe å bekymre seg for lekkasjer når de har menstruasjon.

  Også det har vært viktig for FKH.

  – Tematikken er aktualisert gjennom spillere på damelaget som har menstruasjon. Da er hvit shorts en utfordring. Det gjør det til et enkelt valg å spille i blå shorts i fremtiden. Alle lag i FK Haugesund kommer til å stille i det samme draktsettet, sier Fauskanger.

  Tidligere denne måneden gjorde Klepp det samme. Klubben skal fra denne sesongen spille med grønne shorts hjemme og svarte borte.

 • Landu Landu til Bryne

  Bryne Fotball har hentet en ny spiller. Midtbanespilleren Christian Landu Landu fra Stavanger er klar for klubben. 30-åringen som de siste sesongene har spilt for Sandnes Ulf, har skrevet en 2-årskontrakt med jærbuene.

  ;itdbanespilleren Christian Landu Landu går til Bryne.
  Foto: Bryne FK
Sandnes Ulf slo Bryne 2-1 i serieopninga av årets OBOS-liga. Martin Ramsland skåra vinnarmålet i nabooppgjeret som samla over f\ire tusen tilskodarar.