Hopp til innhold
Avni Pepa
Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

Sandnes Ulf

 • Storseier til Viking

  Viking slo Sandnes Ulf 4-1 i årets første treningskamp på Øster Hus Arena i Sandnes. Nykommeren Nick D'Agostino scoret kampens første mål. David Brekalo, Harald Nilsen Tangen og Kevin Kabran tegnet seg også på scoringslista for Viking. På overtid satte Vikings Shane Pattynama ballen i eget nett. De rundt 3500 tilskuerne skapte stor stemning denne kalde januarkvelden.

 • Kommunen gir 450.000 i støtte til Sandnes Ulf Arena

  Stadionselskapet bak Sandnes Ulf får nå 450.000 kroner i støtte. Det har et flertall i kommunestyret bestemt, ifølge Stavanger Aftenblad.

  I tillegg godkjenner flertallet en ny nedbetalingsplan for selskapets lån i Handelsbanken, et lån som kommunen garanterer 80 prosent for.

  Styret i selskapet som eier og driver fotballstadionet Østerhus Arena i Sandnes ba tidligere i høst kommunen om hjelp for å unngå konkurs. Årsaken til problemene er senvirkninger av koronapandemien, strømprisene, stigende renter og underfinansiering av byggeprosjektet. Stadionet sto ferdig i februar 2020.

 • Sandnes Ulf Arena AS nærmer seg skifteretten

  Styret i selskapet som eier og driver fotballstadionet Østerhus Arena i Sandnes, har bedt kommunen om hjelp for å unngå å gå konkurs, skriver aftenbladet. Sandnes Ulf Arena AS ber om både kortsiktige og langsiktige løsninger. Årsaken til problemene er senvirkninger av koronapandemien, strømprisene, stigende renter og underfinansiering av byggeprosjektet.

  Stadionet sto ferdig i februar 2020.

 • Seier til Sandnes Ulf

  Sandnes Ulf vant 2–1 borte mot Ranheim mandag kveld. Dermed ligger Sandnes Ulf på fjerde plass på tabellen med fem kamper igjen av sesongen. Målet for laget er å være blant de seks beste for å sikre kvalifisering eller opprykk til Eliteserien.

 • Borteseier til Sandnes Ulf

  Sandnes Ulf tok tre poeng borte mot Fredrikstad søndag. Kampen endte 1 – 2 og laget avanserer til fjerdeplass på tabellen i 1. divisjon.

Sandnes Ulf slo Bryne 2-1 i serieopninga av årets OBOS-liga. Martin Ramsland skåra vinnarmålet i nabooppgjeret som samla over f\ire tusen tilskodarar.
Intervjuer fra Start og Jerv sitt opphold på La Manga i Spania.
Intervju med Sandnes Ulf-trenar Bengt Sæternes og Vidar Nisja etter treningskampen mot Fredrikstad på La Manga.

Flere nyheter fra Rogaland