Avni Pepa
Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

Sandnes Ulf

 • Uavgjort i Ålesund

  Det ble 2–2 for Bjarne Berntsen og Sandnes Ulf i møtet med Aalesund borte. Jostein Ekeland skåret begge for Sandnes Ulf som nå ligger likt med Bryne med 31 poeng på tabellen.

 • Uavgjort for Sandnes Ulf

  Sandnes Ulf ledet to ganger borte mot Strømmen, men måtte til slutt nøye seg med uavgjort. Erlend Hustad og Horenus Tadesse scoret målene for Sandnes Ulf. Stillingen ble 2-2.

 • Sandnes Ulf tapte

  Kampen mellom Sandnes Ulf og Grorud i Obos-ligaen ble avgjort i sluttminuttene lørdag ettermiddag. Sandnes Ulf scoret to mål etter 64 og 75 minutter. Begge av Michael Baidoo. Grorud scoret tre mål på ti minutter i slutten av kampen, to av de på straffespark. Sandnes Ulf ligger nå på 13. plass på tabellen.

 • Bjarne Berntsen trenar Sandnes Ulf

  Sandnes Ulf og Bryne er samde om ein avtale som gjer at Bjarne Berntsen tar over hovudtrenaransvaret i Sandnes på dagen.

  Det melder Sandnes Ulf på sine nettsider torsdag.

  Berntsen sluttar dermed i si stilling som dagleg leiar i Bryne FK, berre tolv dagar etter at han tok til i leiarstillinga.

  Bojan Zajic har vore mellombels trenar for Sandnes Ulf den siste månaden, etter at Steffen Landro slutta.

  Berntsens siste trenarjobb var for Viking i fjor.

  Bjarne Berntsen ny sjef i Bryne FK.
  Foto: Bryne FK
 • Nytt tap for Sandnes Ulf

  I kampen mot HamKam lørdag, ble det et nytt tap for Sandnes Ulf. Resultatet ble 2–1 til HamKam. Christian Landu Landu scoret det ene målet for Sandnes Ulf i andre omgang. Laget ligger sist på tabellen i 1. divisjon. Den uken måtte også Steffen Landro slutte som trener for sandneslaget.

Intervjuer fra Start og Jerv sitt opphold på La Manga i Spania.
Intervju med Sandnes Ulf-trenar Bengt Sæternes og Vidar Nisja etter treningskampen mot Fredrikstad på La Manga.