NRK Meny
Normal

Agnes begraves i Forsand

Foreldrene har bestemt at Agnes Elisabeth Müller skal begraves fra Forsand kyrkje.

Agnes Elisabeth Müller

Et bilde av Agnes Elisabeth Müller under minnestunden i Forsand Kyrkje for halvannen uker siden.

Foto: NRK

Bisettelsen finner sted onsdag 28. mai klokka 11. Det skriver Stavanger Aftenblad.

– Det blir en åpen begravelse for Agnes Elisabeth Müller fra Forsand kyrkje, opplyser sokneprest Ole Wollert Meyer til avisa.

Det har gått over to uker siden Agnes Elisabeth Müller ble funnet på 70 meters dyp i Lysefjorden. Ektemannen tilstod dagen etter å ha drept tobarnsmoren. Han er nå siktet for forsettlig drap og er varetektsfengslet.

Parets to barn blir nå tatt hånd om av barnevernet i Forsand. Familien til Müller bor i Tyskland. Det var hennes foreldrene som bestemte at 36-åringen skal begraves i Norge, og ikke i Tyskland.

– Det er nok en helhetsvurdering fra deres side. Vi vet at det er to barn som bor på Forsand og har sin tilknytning her. Alle håper jo at det kan ordne seg og at de kan finne seg et hjem på Forsand. Det er her de har bodd de siste årene, og det er her de har de siste minnene med sin mor. Jeg tror det er godt for barna at graven blir på Forsand, og at de i tiden framover kan slå røtter i miljøet de er. Det er så kjente og trygge de kan være i en slik situasjon, sier sokneprest Ole Wollert Meyer til Aftenbladet.