– Jeg er ingen mobber

– Jeg satt bare og måpte, var reaksjonen fra Atle Simonsen (Frp) etter at Bjarne Kvadsheim (Sp) kom med sleivspark mot partikollega, Leif Arne Moi Nilsen.

Bjarne Kvadsheim fra Senterpartiet i radiostudio

Bjarne Kvadsheim legger seg flat etter slengbemerkningen mot Leif Arne Moi Nilsen.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK

– Nå er jeg usikker på om jeg skal si leserinnlegget til Leif Arne Moi Nilsen, fordi det var uten skrivefeil og med flere fremmedord, kom det fra talerstolen i Stavanger bystyre i går kveld.

Ordene kom fra senterpartirepresentant Bjarne Kvadsheim, og ble resolutt klubbet ned av stavangerordfører Christine Sagen Helgø.

– Var sår

Atle Simonsen

Atle Simonsen i Frp.

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Det var et leserinnlegg på Aftenbladets sider forrige uke at Leif Arne Moi Nilsen brukte spalteplass på å kritisere Bjarne Kvadsheims spørsmål om å ta ut utbytte fra stiftelser som Stavanger forum. Dette gikk inn på Kvadsheim.

– Jeg må innrømme at jeg var sår for leserinnlegget fra Moi Nilsen. Det så ut som om jeg ikke hadde peiling på det jeg snakket om.

Men han innrømmer at han gikk langt over streken.

– Jeg ønsker ikke å mobbe noen, og det tar jeg avstand fra. Jeg gikk over streken og det er det ingen tvil om, sier han.

– Jeg satt bare å måpte. Det er det verste jeg har hørt fra talerstolen i mine åtte år i bystyret, sier Atle Simonsen i Frp.

Han tok raskt Moi Nilsen i forsvar, og stilte og opp i Morgenlokalen med Bjarne Kvadsheim tirsdag morgen.

Her kan du høre hele debatten: