skilleHør DK i nettradioen (brun) skilleMusikk: Bach eller Beatlesskille_slutt
3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Sånn er livet
 
 

Idolenes Makt

Det er 20 år siden den første Sånn er livet-sendingen gikk
på lufta. Vi feirer ved å gi lytterne ekstra gode radioopplevelser, blant annet Idolenes Makt.


Denne serien preger våre sendinger på P2 og nettet i høst

Publisert 21.10.2004 15:38. Oppdatert 10.11.2004 10:12.
Serien Idolenes Makt er et tverrmedieprosjekt som berører både voksne og ungdom. I tiden fram til den direktesendte debatten 11. november setter Sånn er livet fokus på våre barns idoler: Hvem er de, hva vil de, og hvor mye makt har de egentlig over oss? Vi tar i bruk både radio og internett. Hver torsdag sender vi også portretter med våre barns idoler på NRK P2, portretter du også kan høre på nettradioen når det passer deg.

Send også gjerne spørsmål og kommentarer til serien Idolenes makt, her er epostadressen: Idolmakt@nrk.no

Spennende samarbeid

Gjennom ”Idolenes Makt” har NRK inngått samarbeid med flere ungdomsskoler landet rundt, blant andre Lambertseter i Oslo, Tromstun i Tromsø og Førde ungdomsskule. Disse skolene kommer til å delta i debatten og legge opp undervisning rundt temaet makt og idoler. Det hele rundes av med en direktesendt paneldebatt 11. november, der idoler og eksperter samles foran et ungt publikum for å diskutere hvilken makt man har i kraft av å være kjent, og hvordan man egentlig forvalter denne makten.

Idolene utfordres

Gatas parlament-rapper Elling Borgersrud, tidligere idol-dommer Thomas Strzelecki, nybakt popstjerne Margaret Berger, Topp20-programleder Nicholas Carlie og designer-idolet Glenn, Changemaker-leder Ingrid Stolpestad, Les!-leder Aslak Sira Myhre og medieviter Alex Iversen tar alle plass i panelet for å diskutere idolenes makt. I tiden fram til 11. november har Sånn er livet i tillegg presentert en serie portrettintervjuer med kjente, unge mennesker og prøvd å finne ut hva de tenker om berømmelse, makt og ansvar.

Vi vil gjerne ha tilbakemelding fra lærere og elever rundt dette temaet, og ønsker alle innspill velkommen. Har du spørsmål til idolene dine eller meninger om makt og medier, send dem til oss på Idolmakt@nrk.no

Sånn er livet, NRK P2, 10. november 04

Bearbeidet for nett av Inger Braathen

Siste saker:
Flere saker: ALT OM IDOLENES MAKT

 
Søk i NRK Nettradio
Sånn er livet: programleder
25 SISTE SÅNN ER LIVET
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no