Hopp til innhold

Her er de morsomste piip-memene

Deltagerne i piipshow flørter, kjefter og forteller vitser i baren, men fuglespråk er ikke så lett å forstå. Her er hva noen av seerne tror de snakker om.

Meme
Foto: @engebukta, Instagram

Baren i NRKs piipshow har ikke mange regler. Fuglene kan gå i hva de vil, de betaler ingen inngangspenger og det er stort sett selvbetjening.

Seerne til NRK piip har delt sine versjoner av det de ser, eller det de tror de ser. Det gjør de ved å legge bildet ut på Twitter, Facebook, Tumblr eller Instagram, med hashtag #nrkpiip og #piipshow.

Les mer om å dele «memer» med piipshow.

Her kommenterer Kerstofer Spænja på brettet de besøkende på piipshow. Denne viltkommentatoren ser ingen større glede i livet enn å marinere tilværelsen i direktesendt fugleliv.

Nye ansatte og gjester i baren

Det har til tider gått vilt for seg i baren, med både vold, sex og ubudne pelskledde gjester. En seer mente det var på tide å hente inn en handlekraftig bartender.

Dermed ble Moe fra serien The Simpsons midlertidig ansatt.

Laster Twitter-innhold

Noen seere ble så fristet av baren at de bestemte seg for å ta turen selv. Kjersti la ut bildet på delenettverket Instagram, og ga det emnet #nrkpiip.

Tekstet på norsk

Brukeren @engebukta på Instagram har fulgt nøye med og laget noen oversettelser på det som foregår i baren.

Menyen på baren har vært den samme i snart tre måneder. Likevel er det ikke alle som har fått med seg tilbudet.

Dette kjæresteparet var ikke helt fornøyd med utvalget.

Det var ikke ekornet Espen heller. Han tok sjansen i et stille øyeblikk i baren og tok en titt på hva som skjulte seg bak. Kanskje var det kaffe mocca med nøttesirup på lager?

Et ekte kunstverk

En designer i New York, Victoria Nece, laget dette flotte maleriet til piipshow. Det er inspirert av Edward Hopper sitt bilde fra 1942, "Nighthawks". Grene delte bildet med oss på Twitter.

Tumblr nighthawk

NIGHTHAWK: Her er fuglene på en amerikansk diner, inspirert av et ikonisk bilde. Det fantastiske bildet er laget av Victoria Grene, som delte bildet med oss på Twitter.

Foto: Victoria Nece

Her er seerne

– Endelig et tv-program for Fido! skriver en seer på Twitter, med et bilde av familiens mest lodne medlem, som sitter limt foran tv-skjermen.

At direktesendt fuglerede er populært blant husdyrene, viser mengden av bilder som har blitt lagt ut av katter, hunder og fjærkre.

– Naturprogram for noen, matprogram for andre, skriver en seer på Twitter.

Katter og hunder har tilsynelatende gått til angrep på skjermen, på jakt etter en matbit som ikke er der.

Her er noen av seernes bilder.

Collage piipshow

SEERBILDER: Disse bildene er delt på Twitter og Instagram, med hashtag #NRKpiip eller #piipshow

Foto: Seernes bilder på Twitter og Instagram