Normal

Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo

En 19-årig mann ble alvorlig skadd da han ble stukket flere ganger med kniv på Tøyen i Oslo lørdag kveld. Ingen er pågrepet i saken søndag morgen, men politiet har flere spor i saken.

Knivstikking på Tøyen

En 19-åring ble lørdag kveld knivstukket på Tøyen i Oslo. Han er alvorlig skadet, men utenfor livsfare.

Foto: Simon Solheim / NRK

Den skadde mannen ble funnet utenfor Hagegata 36 på Tøyen i Oslo, opplyser Oslo politidistrikt. Mannen var påført flere knivstikk.

– Foreløpig er det uklart hva som er bakgrunnen for saken. Ingen er pågrepet, men vi har både navn og spor å gå etter, fortalte operasjonsleder André Kråkenes sent lørdag kveld.

– Noen av dem vi tror det er, tilhører det kriminelle miljøet, sier operasjonslederen.

Vaktleder ved krimvakten, Arne Kaspersen, i Oslo-politiet opplyser at politiet har snakket med 19-åringen som ligger på Ullevål.

– Vi har snakket med den fornærmede på sykehuset, men jeg vet foreløpig ikke hva han har fortalt om hendelsen, sier Kaspersen til NRK søndag morgen.

19-åringen er alvorlig skadd, men er søndag morgen utenfor livsfare. Den første politipatruljen på stedet sørget for å få mannen til Ullevål sykehus.

– Han er på bedringens vei og er ikke livstruende skadd, sier vaktleder Arne Kaspersen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt søndag formiddag.

Ifølge politiet er det uklart hvor knivstikkingen skjedde, men trolig var det utendørs. Politiet fikk melding om saken klokken 20.45.