NRK Meny

Sparta Warriors

 • Sparta Warriors videre til semi

  Sparta tok en sterk 5-2-borteseier mot Manglerud Star i den sjette av sju kvartfinalekamper. Dermed går sarpingene videre til seminfinale med seier i fire av seks spilte kamper. Fra før er Storhamar, Lillehammer og Frisk Asker videre til semifinalene.

 • Utestengt i tre kamper

  Sarpingenes hockey-kaptein Niklas Roest må stå over første kamp i sluttspillet, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Sparta-spilleren er idømt tre kampers karantene etter en takling mot hodet og nakken til en Manglerud-spiller i tirsdagens kamp i Oslo.

  Niklas Roest
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • Sparta henter svenske

  Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

 • Tommy Kristiansen klar for Sparta

  Ishockeyklubben Sparta bekrefter i dag at de har signert en 3,5-årskontrakt med Tommy Kristiansen. 28-åringen brøt nylig kontrakten sin med den tyske klubben Krefeld Pinguine. – Jeg gleder meg over å være tilbake i Sparta. Det føles ut som om jeg har kommet hjem, sa Kristiansen da han ble presentert, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

  Tommy Kristiansen
  Foto: Ommund Sola
Få Winter Classic-kampen mellom Stjernen og Sparta oppsummert på ett minutt og 20 sekunder.
Lokaloppgjør mellom Sparta og Stjernen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Se 20.55-nyhetene

 • Lillehammer kjører over Sparta

  Det tok fyr i Kristins Hall på Lillehammer i midtperioden mellom LIK og Sparta. Hjemmelaget scoret fire mål på under sju minutter og økte ledelsen til 5-0 før den siste perioden.