NRK Meny

Sparta Warriors

 • Sparta henter svenske

  Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

 • Tommy Kristiansen klar for Sparta

  Ishockeyklubben Sparta bekrefter i dag at de har signert en 3,5-årskontrakt med Tommy Kristiansen. 28-åringen brøt nylig kontrakten sin med den tyske klubben Krefeld Pinguine. – Jeg gleder meg over å være tilbake i Sparta. Det føles ut som om jeg har kommet hjem, sa Kristiansen da han ble presentert, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

  Tommy Kristiansen
  Foto: Ommund Sola
 • Tommy Kristiansen på vei til Sparta

  Landslagsspiller i ishockey Tommy Kristiansen har brutt kontrakten med den tyske klubben Krefeld. Det skriver han selv på Twitter. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ender han nå trolig i barndomsklubben Sparta. Men også Kristiansens forrige klubb, Stavanger Oilers, skal være interessert i spilleren.

 • Sparta med årets første tap

  Frisk Asker tok med seg alle poengene fra Sparta Amfi i kveldens oppgjør i eliteserien i ishockey. Gjestene fra Asker vant til slutt 4-1, etter å ha scoret to mål på 24 sekunder i kampens siste minutter. Tapet var Spartas første for sesongen.

 • Sparta slo Stavanger

  Det ble seier på straffeslag for Sparta i kveldens kamp mot Stavanger Oilers i Sparta Amfi, etter at det sto 1-1 etter spilleforlengelsen. Svenske Henrik Malmström scoret på den femte og avgjørende straffen for hjemmelaget. Malmström scoret også 1-0-målet for sarpingene.

Få Winter Classic-kampen mellom Stjernen og Sparta oppsummert på ett minutt og 20 sekunder.
Lokaloppgjør mellom Sparta og Stjernen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • FBK ligger under

  Etter halvspilt kamp ligger Fredrikstad Ballklubb under 14–8 mot Larvik. Kampen er en del av kvinnenes eliteserie i håndball.