NRK Meny

Sparta Warriors

 • Tre spillere ferdig i Sparta

  Joachim Nermark, Lasse Fjeldstad og Patrick Eriksson skal ikke spille for Sparta neste sesong, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge Sparta-trener Sjur Robert Nilsen avslutter de samarbeidet med de tre spillerne på grunn av blant annet skadesituasjon og alder.

 • Sparta-overskudd for siste sesong

  Selskapene til Sparta gikk med 441 000 kroner i overskudd i fjor. Det er sjette år på rad at driften i hockeyklubben går med overskudd. – Vi har fått god kontroll over økonomien, sier økonomisjef i Sparta Morten Carlsson til sa.no.

 • Sparta Warriors videre til semi

  Sparta tok en sterk 5-2-borteseier mot Manglerud Star i den sjette av sju kvartfinalekamper. Dermed går sarpingene videre til seminfinale med seier i fire av seks spilte kamper. Fra før er Storhamar, Lillehammer og Frisk Asker videre til semifinalene.

 • Utestengt i tre kamper

  Sarpingenes hockey-kaptein Niklas Roest må stå over første kamp i sluttspillet, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Sparta-spilleren er idømt tre kampers karantene etter en takling mot hodet og nakken til en Manglerud-spiller i tirsdagens kamp i Oslo.

  Niklas Roest
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
Få Winter Classic-kampen mellom Stjernen og Sparta oppsummert på ett minutt og 20 sekunder.
Lokaloppgjør mellom Sparta og Stjernen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Etterlyser SMS-varsling

  Beboere nær industriområdet på Øra i Fredrikstad etterlyser varsling på sms ved alvorlige hendelser. For en drøy uke siden var det brann ved Østfold gjenvinnning. Politiet oppfordret folk til å holde vinduer igjen. Det fikk ikke alle med seg.

  Brann øra, Østfold gjenvinning
  Foto: Sebastian Nordli
 • Skjeggkre ga prisavslag

  Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

  Skjeggkre i limfelle
  Foto: Sindre Reinholt