NRK Meny

Stjernen Hockey

 • Stjernen tapte i Oslo

  Det ble 2-3 tap for Stjernen borte mot Manglerud Star etter spilleforlengelse i Manglerudhallen. Stjernen-keeper Sander Berg reddet et straffeslag ett minutt før ordinær tid, men måtte se seg slått et snaut minutt ut i spilleforlengelsen.

 • Røste Fossen til Stjernen

  Ishockeylaget Stjernen har signert Petter Røste Fossen fra Stavanger. Det melder Fredriksstad Blad. 26-åringen går for å være en av landets aller best trente spillere og har fire ganger vunnet hockeyklubbenes årlige styrke- og utholdenhetskonkurranse «Ironman».

  Fossen
  Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix
 • Ny trener klar for Stjernen

  Svenske Leif Strömberg har i dag signert en toårs-kontrakt med Stjernen, det skriver klubben i en pressemelding. 55-åringen har tidligere trent lag som Färjestad, Leksand og Malmö. Klubben har også sikret en opsjon på to års forlengelse av kontrakten.

  Leif Strömberg
  Foto: Stjernen Hockey
Få Winter Classic-kampen mellom Stjernen og Sparta oppsummert på ett minutt og 20 sekunder.
Lokaloppgjør mellom Sparta og Stjernen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Må markere Østfold i Viken

  – Østfolds politikere må kjempe hardere for å få gjennom saker lokalt når det nye storfylket Viken blir etablert i 2020. Det sier fylkesordfører Ole Haabeth. Østfold blir bare en del av det nye fylket som vil bestå av Akershus, Buskerud og dagens Østfold.

 • Mange snur på E6

  Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.