NRK Meny
Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • 08-spillere nominert til pris

  Både Krepin Diatta og Tobias Heintz fra Sarpsborg 08 er nominert til prisen for Årets gjennombrudd i Eliteserien 2017. Det er Norsk Toppfotball som deler ut prisen. Hugo Vetlesen og Andreas Hanche-Olsen fra Stabæk er de to andre nominerte. Kristoffer Zachariassen er nominert til Folkets spiller.

  Krepin Diatta
  Foto: Sarpsborg 08
 • Ny to års kontrakt for Tveita

  Jon-Helge Tveita har skrevet under en ny to års kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver sa.no. Bakspilleren Tveita kom til Sarpsborg fra Bryne for to sesonger siden.

  Jon-Helge Tveita
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • Finalefest utsolgt på tre minutter

  Billettene til Sarpsborg 08 sin cupfinalefest på Rockefeller ble lagt ut for salg klokken 12 mandag. Allerede tre minutter senere var det utsolgt. Sarpingene møter Lillestrøm i finalen på Ullevaal den 3. desember.

  Sarpsborg 08 møter Sogndal
  Foto: TOr Rene Stryger / NRK
 • Utsolgt for cupfinalebilletter

  Allerede klokken 08.00 torsdag morgen meldte Sarpsborg 08 at det er utsolgt for billetter til cupfinalen mot Lillestrøm 3. desember. Klubben ble tildelt i overkant av 7000 billetter til finalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Storkontroll av utesteder

  Seks av ni utesteder i Sarpsborg hadde avvik fra reglene, viste en storkontroll i helgen, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Blant funnene var at rømningsveier ble brukt som lagre, at det manglet røykvarslere og at personallister er ført feil.

 • Moss vil ta imot flere flyktninger

  Moss bør bosette inntil 35 flyktninger i kommunen neste år, det går flertallet i formannskapet inn for. Minst en plass bør settes av til en enslig mindreårig asylsøker. Bystyret avgjør saken 11. desember.