NRK Meny
Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • Trolig ny publikumsrekord for 08

  Sarpsborg 08 har rundet 5000 solgte billetter til mandagens kamp mot Vålerenga. Det opplyser klubben på sine Facebook-sider. Med en helt ny tribune på plass, kan det dermed gå mot en ny tilskuerrekord for klubben. Den gamle er på 5.759 tilskuere og ble satt mot Vålerenga forrige sesong.

 • Sarpsborg 08 vant mot Strømmen

  Det ble en 3-1 seier til Sarpsborg 08 over Strømmen i en treningskamp på Sarpsborg stadion fredag ettermiddag. Danske Ronnie Schwartz scoret to mål, mens Kristoffer Larsen scoret sarpingenes tredje. Schwartz hadde muligheten til å sikre et hattrick, men skjøt over mål på en straffe.

 • Tror på S08-kamp mot Rosenborg

  På grunn av snøværet har det vært usikkert om kampen mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg vil kunne spilles.

  – Vi tror det blir kamp. Akkurat nå måker vi banen med to traktorer og har snakket med meteorologen som sier at det ikke skal komme så mye mer snø, så vi tror dette skal gå fint, sier daglig leder Espen Engebretsen i Sarpsborg 08.

 • Nærmer seg utsolgt serieåpning

  Sarpsborg 08 har solgt over 4800 billetter til kveldens serieåpning mot Rosenborg. Det betyr at det er drøyt 900 ledige billetter ledig til kampen som starter klokken 20.00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • En person omkom

  Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

 • Østfoldinger i landslagstropper

  Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

  Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.