Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • Sarpsborg signerte midtstopper

  Nederlandske Bart Straalman har signert for Sarpsborg 08 ut året, skriver klubben i en pressemelding. Den 193 centimeter høye 22-åringen har vært kaptein for De Graafschaap i den nederlandske toppdivisjonen. – Jeg liker å lede laget og ønsker å vise det her, sier midtstopperen.

  Bart Straalman
  Foto: Sarpsborg 08
 • Sarpsborg 08 kan miste keeper

  Aleksandr Vasyutin er på vei bort fra Sarpsborg 08, melder Eurosport. Ifølge kanalen skal 24-åringen være nær en overgang til en russisk klubb. Keeperen har spilt 24 kamper for sarpingene etter at han signerte for klubben i fjor sommer.

  Aleksandr Vasyutin, Sarpsborg 08
  Foto: Sarpsborg 08
 • Midtstopper kan være tapt for 08

  Sheldon Bateau kan være på vei bort fra Sarpsborg 08 i sommer, skriver Eurosport. Ifølge kanalen skal klubber i Tyrkia og Polen være interesserte i 28-åringen. Bateau har spilt ti kamper for sarpingene etter at han ble hentet til klubben i vinter.

  Sarpsborg 08s Sheldon Bateau
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • 08-spiller ble VM-helt for Mali

  Sarpsborg 08s Boubacar Konté ble den store helten da Mali slo Argentina ut av U20-VM i fotball. Konté sikret straffesparkkonkurranse da han utlignet til 2-2 på overtid av den andre ekstraomgangen. Mali scoret på alle sine fem straffer og tok seg videre til kvartfinalen mot Italia.

 • VG: «Doff» ble for dyr for RBK

  Rosenborg skal ha henvendt seg til Sarpsborg 08 for å undersøke mulighetene til å kjøpe Kristoffer Zachariassen på overgangsvinduets siste dag, skriver VG. Avisen skriver videre at prisen på midtbanespilleren skal ha blitt for høy for trønderne.

  Kristoffer Zachariassen
  Foto: Sebastian Nordli/NRK