NRK Meny
Normal

Sarpsborg tok tre nye poeng fra MFK

Sarpsborg 08 holdt ut presset fra hjemmelaget i andre omgang, dermed ble Kristoffer Tokstad kveldens matchvinner i Molde.

Molde-Sarpsborg 08
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Tokstad skåret i kampens 33. minutt, etter en lissepasning framover fra Anders Trondsen. Tokstad løftet så pent ballen over Moldes målmann.

Men Molde hadde to store sjanser til å utligne i de siste fem minuttene av første omgang. Etter 40 minutter legger Daniel Berg Hestad inn mot bakerste stolpe, der Fredrik Brustad har kommet seg fri. Men Joachim Thomasen får blokkert headingen.

Et minutt på overtid skyter Moldes Sander Svendsen i tverrliggeren og ut.

Molde presset på i andre omgang, men kunne ikke hindre at sarpingene tok sin tredje seier dette året. I tillegg til to seire i serien slo Sarpsborg Molde 5-1 i en treningskamp for en måned siden.

Les også: Solskjær: – Kan ikke kalles krise

Før kampen lå Molde på plassen foran Sarpsborg 08. Lagene hadde like mange poeng, men moldenserne bedre målforskjell. Nå rykket Sarpsborg 08 opp på sjetteplass i eliteserien, forbi laget som har blitt seriemestre to ganger de fire siste årene.

Akkurat nå er dete ut til å bli Sarpsborg-lagets beste sesong i øverste divisjon så langt. Neste kamp er på hjemmebane mot nedrykkstruede Start.

Se kampfakta her:

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ber om å slippe ut av fengsel

    25-åringen fra Østfold som drepte kjæresten Alexandra på en hytte på Flå i fjor, ber om å få slippe ut av varetekt mens han venter på at ankesaken skal komme opp i retten. Det skriver Dagbladet. Mannen ble dømt til 13 og et halvt år i fengsel i mars, men anket dommen. Ankesaken skal opp i november, og han har bedt om å få bo hos besteforeldrene sine frem til saken skal opp igjen.

  • Vannlekkasje funnet i Hobøl

    Lekkasjen på hovedvannledningen i Hobøl er funnet og det er bare noen få husstander som ikke har vann. Det sier Christine Strømsæther, daglig leder ved Hobøl vannverk SA. På morgenen i dag var store deler av nordre Hobøl uten vann.