NRK Meny
Normal

Friskmelder De Lanlay til Sarpsborg-kampen

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen friskmelder lynvingen til helgens kamp mot Sarpsborg 08.

yanni

Yann-Erik de Lanlay har vært skadet siden 25. mai. Til helgen er han endelig spilleklar igjen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Samme dag som Rosenborg kunne meddele at André Hansen er ute i åtte til ti uker med en kneskade, kom gladnyheten om at Yann-Erik de Lanlay sannsynligvis vil være spilleklar til helgens kamp. Selv er han bare utrolig glad for å være ute av styrkerommet og ute på matta igjen.

– Kroppen kjennes bra, og jeg er i rute ut fra det som ble antatt. Det føles helt fantastisk å være ute på banen med gutta, i stedet for på styrkerommet og holde på der for meg selv, sier Yann-Erik de Lanlay.

Vil være 100%

Rosenborgvingen skadet seg under borteoppgjøret mot Haugesund den 25. mai. Han vil føle seg 100 prosent før han melder seg kampklar.

– Jeg må ha en god treningsuke for at jeg skal kunne være med for fullt, men satser jeg på å få være med til helga. vi får se hvordan kroppen responderer på kneskaden. Jeg kjente ingenting til skaden i dag, men i morgen kan det være jeg kjenner noe til det. Så det er vanskelig å si, sier de Lanlay.

Forhåpentligvis i troppen

Trener Kåre Ingebrigtsen er optimitst med tanke på å ha med seg de Lanlay til lørdagens oppgjør.

– Yanni er i rute, og forhåpentligvis er han med i troppen til helgen. Nå er alle skadefri, utenom Hansen, og det er bra for oss, sier "Bruttern".

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.