Hopp til innhold

Kvisvik: – Et stort press på Tarik

Tidligerer FFK-er Raymond Kvisvik advarer folk til å ta helt av. – Ingen garanti for at Tarik blir en suksess nok en gang.

Raymond Kvisvik og Tarik Elyounoussi

Raymond Kvisvik og Tarik Elyounoussi feirer det siste målet etter seier over Vålerenga i 2008.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Etter flere uker med spekulasjoner ble det i dag klart at Tarik Elyounoussi vender hjem til Fredrikstad.

Etter et to års langt opphold i nederlandske Herenveen, med svært lite spilletid, skal Elyounoussi nå hjelpe sin gamle klubb FFK i årets eliteserie.

Fredrikstad-gutten har skrevet under en tre års-kontrakt med klubben.

LES: Tarik Elyounoussi (22) vender hjem til Fredrikstad

Ingen suksess-garanti

Tidligere FFK-spiller og NRK-ekspert Raymond Kvisvik spilte sammen med Tarik i flere år. Han mener Østfold-klubben har gjort et potensielt varp, men advarer likevel folk mot å ta helt av.

– Dette er selvfølgelig en gledelig nyhet for alle som er glade i FFK. Tarik er en lokal gutt som har storspilt tidligere. Men man har ingen garanti for at han skal lykkes like bra denne gangen. Han har jo hatt lite spilletid og er avhengig av å ha gode spillere rundt seg, sier Kvisvik til NRK.no.

Kvisvik sier videre at signeringen betyr mye for spillergruppa.

– Det vil gi positive ringvirkninger. Han er jo en toppspiller, som var svært god da han dro. Derfor ligger det også et visst press på Tarik om å prestere, sier han.

LES OGSÅ:

– Trenger en god midtbanespiller

Kvisvik mener at det beste FFK kan gjøre, er å signere flere gode, nye spillere. Eller kloke hoder, som han selv formulerer det.

– FFK trenger en midtbanespiller som kan slå igjennom til Tarik, for vi vet han er veldig flink til å gå på løp. Borges kan være mannen, men han blir vel mest sannsynlig en spissmakker for Tarik.

Inntil det skjer ber han FFK-supporterne om å bevare fatningen.

– Det er ikke noe vits i å ta helt av og ta det for gitt at de skal kjempe i toppen bare fordi Tarik er tilbake. Med dagens stall er FFK kanskje et midt på treet-lag.