NRK Meny
Normal

Kun seier er godt nok for kapteinen

Frode Kippe har kun ett mål for øyet når Lillestrøm får besøk av Fredrikstad på Åråsen stadion i dag.

FRODE KIPPE

Frode Kippe kommer til å gi alt for å sitte igjen med tre poeng mot Fredrikstad.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Selv om det ikke er så veldig mye mer enn æren å spille for i dagens kamp på Åråsen er begge lagene klare på at de ønsker å avslutte med seier.

Lillestrøm-kaptein Frode Kippe sier til lsk.no at han mer enn gjerne ofrer seg dersom kampen vipper mot slutten.

– Da går jeg garantert opp for å trøkke til. Vi må og skal vinne. Det er det som teller. Uten tvil. Vi må derfor ta noen sjanser på slutten, og jeg ofrer meg gjerne, sier han.

– Vi skal gå ut i fotballferien med en god følelse og gode forhåpninger mot neste år. Jeg har lyst til å være med på å få opp forventningene og troen hos alle, og vi begynner med tre poeng mot Fredrikstad, legger han til.

Vil ha med et godt minne til 2012

Det er ord som helt sikkert gleder trener Petter Belsvik. Han ønsker nemlig en opptur mot Fredrikstad etter 10 kamper på rad uten seier.

– Det er alltid slik at det man husker best er den siste kampen. Vi gyver løs på Fredrikstad for så å ta med oss et godt minne til en positiv 2012-sesong, sier han til lsk.no.

Trenerduoen Petter Belsvik og Magnus Powell leder for øvrig Lillestrøm for siste gang. Neste sesong overtar svenske Magnus Haglund.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Petter Belsvik

Petter Belsvik og Magnus Powell leder Lillestrøm for foreløpig siste gang i dag.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Siste kamp for Celso Borges

For Fredrikstad blir det en trist dag uavhengig av resultat. Celso Borges ga tidlig beskjed om at dette blir hans siste sesong på Fredrikstad stadion.

Dermed blir kveldens kamp mot Lillestrøm hans siste for laget fra plankebyen.

– Jeg har lært mye av alle tre sesongene her og jeg kunne ikke ha bedt om bedre lagkamerater, sier han til fredrikstadfk.no.

Les også:

Borges har flere ganger uttalt at han er full av beundring for publikummet i Fredrikstad. Nå håper han at så mange som mulig tar turen til Lillestrøm for å gi sesongen en verdig avslutning.

– Fredrikstad og befolkningen i der er det mest trofaste publikum i hele Eliteserien. De har vist oss i mange år hvor mye de elsker laget og spillerne. Jeg håper de reiser til Lillestrøm i den siste matchen og blir med der også, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Celso Borges

Celso Borges spiller sin siste kamp for Fredrikstad i kveld.

Foto: Nesvold, Jon Olav / Scanpix

Origi fortsetter i mål

Arild Sundgot og Edwin Eziyodawe er ute med skade for Lillestrøm, mens Lars Kristian Eriksen og Pål Steffen Andresen må sone karantene for røde kort.

For Fredrikstad er både Lasse Staw og Jon Masalin ute med skade. Dermed får innleide Arnold Origi en ny sjanse i mål for gjestene, etter debuten mot Aalesund sist.

I tillegg er Alex Valencia, Dave Myrie og Dino Mulac ute med skade, mens Joachim Thomassen må sone for gule kort.

Kampen starter klokken 18.00. Du kan følge den spark for spark med NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Elyounoussi med målgivende

    Mohamed Elyounoussi fra Sarpsborg hadde en målgivende pasning da Norge utlignet til 1-1 i treningskampen mot Australia fredag kveld. Det var Ola Kamara som satte ballen i mål bak Mathew Ryan.

  • Se 18.50-nyhetene