NRK Meny
Normal

Dennis Olsen nummer ni i Ungarn etter dag 1

18-åringen fikk en dårlig start på formelrenault 2.0-runden i Hungaroring. Nå satser han på å vinne søndagens løp.

Dennis Olsen

Etter en dårlig start satser Dennis Olsen på å vinne søndagens løp.

Foto: Prema Powerteam

Den unge føreren fikk en dårlig start i Ungarn da han bommet på den nest siste svingen i kvalifiseringen lørdag. Dermed endte han som nummer ni på startplata under løpet.

– Det er små marginer og det hadde mye å si for løpet. Banen her er veldig vanskelig å kjøre forbi på, og jeg satset veldig hardt på å kjøre meg opp. Litt for hardt til tider, men med et såpass dårlig utgangspunkt for løpet måtte det til, sier Olsen.

Etter å ha blitt forbikjørt, for så å kjøre seg opp igjen, ble Olsen nummer ni.

Nå ser han frem til søndagens løp.

– Det går fort både på kvalik og i løpet, så det er fullt mulig å vinne. Det handler om å få alt på plass uten å misse, og det skal vi prøve på. Jeg ser bare framover til neste løp nå, sier han.

Dennis Olsen satser hardt på å vinne hele Formula Renault 2.0 Eurocup. Foreløpig ligger han på andreplass i sammendraget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tiltalt for at Fredrikstadmann døde

    To menn er tiltalt i forbindelse med at en Fredrikstad-mann døde i Bergen i fjor sommer, skriver Bergensavisen. De to er tiltalt for å forlatt mannen i hjelpeløs tilstand i en leilighet. Begge nekter straffskyld. – Min klient visste ikke at den nå avdøde var hjelpeløs. I så fall ville han aldri ha forlatt ham, sier en av forsvarerne, advokat Jannicke Keller-Fløystad, til Bergens Tidende.

  • Fem Blått Flagg-strender i Østfold

    Fem av årets 17 Blått Flagg-strender i landet ligger i Østfold, tre av dem i Moss. Blått Flagg er en internasjonal sertifisering som betyr at stranda tilfredsstiller strenge miljø, vannkvalitets- og sikkerhetskrav. Strendene er Sjøbadet, Tronvikstranda og stranda i Nesparken i Moss, Foten i Fredrikstad og Kroksand i Hvaler.

    Sjøbadet i Moss
    Foto: Espen Torgersen / NRK