NRK Meny
Normal

Dennis Olsen nummer ni i Ungarn etter dag 1

18-åringen fikk en dårlig start på formelrenault 2.0-runden i Hungaroring. Nå satser han på å vinne søndagens løp.

Dennis Olsen

Etter en dårlig start satser Dennis Olsen på å vinne søndagens løp.

Foto: Prema Powerteam

Den unge føreren fikk en dårlig start i Ungarn da han bommet på den nest siste svingen i kvalifiseringen lørdag. Dermed endte han som nummer ni på startplata under løpet.

– Det er små marginer og det hadde mye å si for løpet. Banen her er veldig vanskelig å kjøre forbi på, og jeg satset veldig hardt på å kjøre meg opp. Litt for hardt til tider, men med et såpass dårlig utgangspunkt for løpet måtte det til, sier Olsen.

Etter å ha blitt forbikjørt, for så å kjøre seg opp igjen, ble Olsen nummer ni.

Nå ser han frem til søndagens løp.

– Det går fort både på kvalik og i løpet, så det er fullt mulig å vinne. Det handler om å få alt på plass uten å misse, og det skal vi prøve på. Jeg ser bare framover til neste løp nå, sier han.

Dennis Olsen satser hardt på å vinne hele Formula Renault 2.0 Eurocup. Foreløpig ligger han på andreplass i sammendraget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Antonsen skal operere hjernesvulst

  Artisten Marianne Antonsen har fått påvist en hjernesvulst og skal opereres like over nyttår. Ifølge Se og Hør fikk hun sjokkbeskjeden fra legen to dager før hun giftet seg i sommer. – Jeg kjemper nå mitt livs kamp, sier hun til bladet.

 • Bakke kan bli årets trener

  Sarpsborg 08s trener Geir Bakke er en av fem som er nominert til årets trener. De andre er Christian Michelsen (Kristiansund), Kåre Ingebrigtsen (Rosenborg), Lars Bohinen (Sandefjord)
  og Tor Ole Skullerud (Strømsgodset). Prisen deles ut 27. november.

  Geir Bakke
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix