NRK Meny

Brannvesenet melder

 • Bilbrann i Askim

  Brannvesenet har rykket ut til en bilbrann i Trippestadveien i Askim. Politiet opplyser at bilen står nær bygningsmassen ved Buer fabrikk. Brannvesenet er på stedet og har startet slukking

 • Trafikkulykke i Spydeberg

  Brannvesenet har rykket ut til en trafikkulykke i Spydeberg på fylkesvei 128. Ambulanse og politi er også på stedet. Operasjonsleder i Follo-politiet sier til Smaalenenes Avis at det er to biler som har kjørt inn i hverandre i krysset ved Esso-stasjonen.

  – Det er ikke meldt om personskade, opplyser operasjonslederen.

  Vegtrafikksentralen melder om redusert fremkommelighet pga. trafikkuhellet.

 • Lynnedslag i bolighus

  Brannvesenet rykket ut til Vassbygda i Båstad hvor det hadde vært lynnedslag i bolighus. De skriver på Twitter at de har kontroll på stedet. – Eierne var hjemme, kjente at det ristet i huset og hørte et smell. Så begynte det å lukte svidd, forteller vaktleder i brannvesenet, Frode Johannessen til Smaalenenes Avis.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vogntog skaper problemer

  Vogntog som ikke kommer seg videre skaper trafikkproblemer ved Remmen i Halden. Det er svært glatt i området. Bilførere står i lange køer, og slipper ikke frem.

  Glatte veier
  Foto: SHEMSI BUNJAKU / NRK
 • – La bilen stå

  Politiet oppfordrer alle som ikke må ut å kjøre om å la bilen stå. Det har vært mange ulykker relatert til det glatte føret i løpet av kvelden.

  Glatte veier
  Foto: SHEIMSI BUNJAKU / NRK