NRK Meny
Normal

- Vi vinner veldig komfortabelt

Kråkerøy holdt nullen i 39 minutter, men så utnyttet Henrik Ojamaa et hårreisende tilbakespill og ga 08 ledelsen. Til slutt vant sarpingene 4-0 på Kråkerøy.

Sarpsborg 08 slo som ventet Kråkerøy klart med 4-0 i første runde i NM i fotball.

- Skal vi lå lengst mulig i cupen må vi gjennom denne runden. Vi vinner veldig komfortabelt selv om det store finspillet uteble, sier forsvarsspiller Joachim Thommasen til NRK etter kampen.

3. divisjonslaget fra Fredrikstad ble klare for 1. runde i cupen etter å ha slått Sparta Sarpsborg 1–0 og Askim 2–0 i kvalifiseringen. Men som ventet ble det ikke flere NM-dueller for Kråkerøy-gutta.

Kråkerøys trener Bjørnar Johannessen sier han er fornøyd med guttas innsats, tross klart tap.

- Det ble tøft i dag. Vi gjør en grei førsteomgang, men så rakner det på slutten med personlig feil. - Det var perioder med forskjell, men vi har ikke noe å skamme oss over. Men vi kunne jo vært nærmere.

Laster innhold, vennligst vent..

Stort frafall allerede i første runde, viser resultatene for lagene fra Østfold:

Østfoldlagene i NM, runde 1

Kråkerøy

Sarpsborg 08

0-4

Trosvik

Follo

2-3

Moss

Grorud

1-2 etter ekstraomganger

Oppsal

Kvik-Halden

5-5 etter ekstraomganger. Kvik-Halden videre etter straffekonkurranse

Kjelsås

Sprint Jeløy

3-1

Og hele oversikten fra dagens kamper får du her: Sjokkstart i Stryn, 13 mål til Odd og målene blåste bort for Molde

FFK møter Ås borte torsdag kveld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Koster-rekord

    Sommeren har gitt billettrekord for Kosterbåtene, skriver Fredriksstad Blad. Båtene trafikkerer mellom Strømstad og Koster. I juli ble det solgt 112 000 billetter mot 98 000 i juli i fjor. Også mai og juni ble rekordmåneder for selskapet Västtrafik som driver ruta.

  • Ung motorsyklist omkom

    Det var en mann i 20-årene fra Toten som omkom i en motorsykkelulykke i Trøsken søndag ettermiddag. Sykkelen har kjørt av veien og inn i et tre. Føreren døde på stedet. Det var ingen vitner til ulykken, forteller Finn Håvard Aas ved politiets operasjonssentral.