NRK Meny
Normal

- Det mentale er på plass nå

Fungerende FFK-trener Håkon Wibe Lund sier laget har hatt en god oppkjøring til dagens kamp mot Mjøndalen.

FFK Fans

Fredrikstad møter Mjøndalen på hjemmebane lørdag klokken 15:30.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

I dag klokken 15:30 tar FFK imot Mjøndalen hjemme på Fredrikstad Stadion.

Fungerende FFK-trener Håkon Wibe Lund sier laget har hatt en god treningsuke, og at mandagens seier over Follo har gitt ny giv til troppen.

Håkon Wibe Lund

Fungerende FFK-trener Håkon Wibe Lund mener de har hatt en god treningsuke.

Foto: Terje Jensen/fredrikstadfk.no

– Jeg syns vi fysisk står veldig bra og det mentale er på plass nå. Vi har hatt en god treningsuke, sier Wibe Lund til klubbens hjemmesider.

– Forhåpentligvis begynner det å danne seg et bilde av et Fredrikstad-lag som bare blir sterkere og sterkere, legger han til.

Håper på stabile prestasjoner

Hovedtrener Lars Bakkerud og klubbens sportssjef Joacim Jönsson er begge sykmeldte.

Wibe Lund mener det fungerende trenerteamet jobber godt sammen og at de har en god kjemi seg imellom.

– Vi har svingt litt tidligere, men jeg håper vi klarer å prestere stabilt og godt i tiden fremover, sier han om lagets prestasjoner.

Før lørdagens kamp ligger Fredrikstad på en niendeplass på tabellen med 16 poeng. Mjøndalen ligger to plasser under med 13 poeng.

  • Dagens lagoppstilling: Jon Masalin, Ola Lønn Jenssen, Vidar Martinsen, Lars Grorud, Haitam Aleesami, Ole Jørgen Halvorsen, Hans Erik Ramberg, Julius Adaramola, Simen Standerholen, Henri Anier og Robert Stene
Supras med FFK-banner på trening

Tidligere denne uka skrøt Wibe Lund av supportere som møtte opp på trening for å støtte laget.

Foto: Dag Solheim/fredrikstadfk.no

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.