Tarik har signert for Rosenborg

Tarik Elyounoussi har i dag skrevet under på en kontrakt med RBK.

Tarik RBK

Tarik Elyounoussi har i dag skrevet under på en kontrakt med RBK. Dette bildet la agent Tore Pedersen ut på Twitter i dag.

Foto: Privat

Kontrakten binder den tidligere FFK-kapteinen til 2015.

– Må leve et liv uten Tarik

Sportssjef i Fredrikstad Fotballklubb, Joacim Jonsson sier til NRK.no at det vil bli et tap for klubben når de nå har mistet kapteinen på laget.

Joacim Jonsson

Sportssjef i FFK, Joacim Jonsson sier til NRK at FFK nå har mistet en god spiller, men ønsker Tarik Elyounoussi lykke til i ny klubb.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Sportssjef i Fredrikstad Fotballklubb, Joacim Jonsson sier til NRK.no at det vil bli et tap for klubben når de nå har mistet kapteinen på laget.

LES OGSÅ: Adressa: - Tarik klar for RBK

LES OGSÅ: Bekreftet RBK-interesse for Tarik

- Det betyr naturligvis at vi har mistet en veldig god spiller og en flott ambassadør for klubben, det er ingen tvil om det.

– Men vi må jo leve et liv uten Tarik også. Det er ikke slik at vi kan belage oss på at Tarik skal redde oss alenem, sier Jonsson som ønsker Tarik Elyounoussi lykke til videre.

– Han har gjort en stor jobb for Fredrikstad og det er vi takknemlig for. Nå begynner tiden uten Tarik.

Fristet med Italia

Det har ikke lyktes NRK i å komme i kontakt med Tarik, men til RBK uttalte han dette i et intervju tidligere i dag:

– Rosenborg er en stor klubb i Norge, og godt kjent i Europa. Så sportlig sett er dette det beste jeg kunne fått i Norge, så derfor valgte jeg Rosenborg, sier Elyounoussi til RBK.no.

– Rosenborg er en stor klubb i Norge og godt kjent ute i Europa. Sportslig sett er dette det beste jeg kan få i Norge, sier Elyounoussi.

Videre forteller han at tilbudene fra Serie A og Pescara i Italia fristet, men til syvende og sist var det Rosenborg som føltes mest riktig.

– Magefølelsen min sa at det ikke var riktig for meg.