Holdt på å slette Loeb-invitasjon

Gokartføreren Dennis Olsen fra Våler skal kjøre i samme løp som Rally-stjernene Sebastien Loeb og Sebastien Ogier. Men innbydelsen holdt på å havne i dataens papirkurv.

Dennis Olsen

Gokartfører Dennis Olsens invitasjon til stjerneshow holdt på å bli slettet.

Foto: KSP AGENCY

Dennis Olsen

Dennis Olsen kan allerede se tilbake på flere titler. Nå skal han kjøre mot verdens beste utøvere.

Foto: KSP AGENCY

For kort tid tilbake fikk Roy Espen Olsen e-post fra det franske bilsportforbundet med en invitasjon om at hans sønn skulle kjøre i samme løp som blant annet rallyduoen Loeb og Ogier. Men det var på håret at han fikk med seg hva som sto i e-posten.

– Vi får jo stadig masse mailer med invitasjoner som vi bare skumleser. Da vi fikk denne bare skumleste for så å skulle slette den, forteller Roy Espen Olsen.

Men i siste øyeblikk fikk han se det franske bilsportforbundets logo. Der sto det at hans sønn Dennis var plukket ut blant verdens 10 beste gokartførere som skal kjøre i showet.

LES OGSÅ:

Tradisjonsrikt løp

– Alle de store stjernene har kjørt dette løpet. Fire av de fem beste formel 1-førerne i verden var invitert til dette løpet da de var unge, så det er klart det er stort, sier Olsen.Løpet ERDF Masterkart kiøres i Paris i desember, og dette er et tradisjonsrikt løp som har blitt kjør siden 80-tallet.

Startlisten preges naturlig nok av franskmenn og engelskmenn, samt norske Dennis Olsen.

– Vi håper jo at noen legger merke til Dennis der.

SE HELE STARTLISTEN HER

Byttet klasse og vant

Unggutten fra Våler har denne sesongen blitt blant annet nordisk mester og han har vunnet både det norske og det tyske mesterskapet.

Nå har han også nettopp byttet klasse og så sent som i helgen vant han i sitt andre kartløp klassen. Det gjorde han på en bane han aldri tidligere har kjørt på – i WSK Final Cup i Ortona i Italia.

– Dette var bare helt rått, og jeg er utrolig stolt og kjempefornøyd med kjøringen min her, sa en glad Dennis Olsen i en pressemelding.

Neste løp for Dennis Olsen blir sesongavslutningen i Las Vegas 19. november.

SE VIDEO: Viking Trophy på Rudskogen

Video Dennis Olsen