Hopp til innhold

- Vi har sju cupfinaler igjen

FFKs Raymond Kvisvik forventer en beintøff kamp mot Vålerenga i dag - og fremover.

Raymond Kvisvik
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

– For det første er det ikke bare Tom Nordlie som skal redde klubben. Alle må dra i samme ende av det berømte tauet for at dette skal gå bra. Tom er viktig, men spillerne har også en sentral rolle, sier Kvisvik i et sjeldent intervju med NRK.

LES OGSÅ: Wehrman: Lettelse å gå til Lyn

Det var treningsfri for FFK-spillerne i går, i dag er det klart for kamp mot Vålerenga hjemme på stadion. Kvisvik bekrefter at det har vært intense treninger etter at Tom Nordlie tok over roret.

– Det har vært en forandring, ja. Vi har trent hardt, sier Kvisvik.

LIVEOPPDATERING: FFK - Vålerenga spark for spark fra kl. 16.00

Pleier å vinne hjemme

Utgangspunktet er klart. Fredrikstad er på nedrykksplass foran dagens kamp. Laget har tapt de siste tre kampene, med en målforskjell på 1 -7 tilsammen.

Midtbanespilleren mener kampen i dag er som en eksamen å regne.

– I utgangspunktet tror jeg vi trenger tre og en halv seier, det vil si kanskje 10-11 poeng for å være sikre. Og det er ikke nødvendig å vente til de siste kampene med å vinne. Vi kan like gjerne starte mot Vålerenga, sier han.

Hjemmestatistikken mot Vålerenga er imidlertid hyggeligere lesing. De tre siste kampene har endt med FFK-seier. I fjor vant laget 2-1, med mål av Gardar Johannsson og nettopp Raymond Kvisvik.

SE I NETT-TV:

Video nsps_upload_2009_9_11_17_40_3_1366.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Krever maks innsats

Han forventer en beintøff kamp i dag - og fremover.

– Vi har sju cupfinaler igjen av årets sesong, det er bare seier som gjelder. Men vi har heldigvis god erfaring med cupfinaler, sier Kvisvik.

FFK-trener Tom Nordlie vil ha 100 prosents innsats av absolutt alle i Fredrikstad i dag.

– I dag forventer jeg maksimal innsats av alle spillerne som er involvert i kampen mot Vålerenga. Jeg håper også at supporterne og hjemmepublikummet støtter opp 100 prosent, og at denne støtten vedvarer, sier trener Tom Nordlie til Fredrikstad FKs hjemmeside .