- Bittert at vi ikke tar tre poeng

Sarpsborg 08's målmann Gudmund Kongshavn var mellomfornøyd med innsatsen sin i første omgang i dag, men hadde flere viktige klareringer i andre omgang.

Gudmund Kongshavn
Foto: Bjørn Ruud / NRK

Sarpsborg 08 ledet 2–1 til drøyt 11 minutter igjen av kampen, men klarte ikke å holde andrelaget i eliteserien unna. 2–2 var et fair resultat etter sjansene å dømme, mener Sarpsborg 08's målmann, men han hadde selvfølgelig foretrukket tre viktige poeng på hjemmebane.

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er klart det er viktig. Jeg er litt skuffet og bitter for at vi ikke får tre poeng. Men vi møter ett av de beste lagene i serien, sier Kongshavn.

Samtidig mener målmannen at de fortjente minst ett av poengene i dag.

– Det føltes godt

Det kunne holdt, med Alejandro Castro's første skåring for blåtrøyene, etter 65 minutter.

Alejandro Castro

Alejandro Castro satte inn 2–1 for Sarpsborg 08, hans første mål for klubben.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Mitt første mål, jeg syns jeg fortjente det, sier Castro etter kampen.

– Jeg jobber mye og prøver å gjøre mitt beste for å hjelpe laget.

– Det var en fantastisk kontring fra oss. En perfekt krysspasning fra Claes (Phillip Kronberg), og jeg bare fullførte og satte ballen i mål. Det føltes godt.

God andreomgang

– Vi skaper våre sjanser vi og. André Hansen har en god redning eller to, og vi har et par avslutninger som går like utenfor. Jeg syns ikke uavgjort er feil.

– Du holdt laget inne i kampen?

– Jeg syns jeg er litt ruskete med utsparkene i første omgang, så jeg var litt middelmådig fornøyd i pausen. Men jeg klarer å heve meg i andre omgang, og har en del gode involveringer der.

Liker seg i Sarp

Den 23 år gamle bergensgutten har kanskje paradoksalt nok spilt i Vålerenga, men ikke i Brann. Han er utleid fra Oslo-klubben til Sarpsborg 08 ut sesongen, og angrer ikke et sekund på Sarpsborg-turen.

– Nei, jeg angrer ikke. Hvorfor skulle jeg gjøre det? Jeg spiller fast og har det veldig fint med en veldig fin gjeng. Stortrives, rett og slett.

Neste helg har Sarpsborg 08 og de andre eliteserielagene landskampfri, neste seriekamp er borte mot Sandnes Ulf 14. september.