NRK Meny
Normal

Bookmakerne tror Røkke vinner

Bookmakerne har tippet hvem som vinner maktkampen mellom Kjell Inge Røkke og regjeringen.

Stoltenberg og Røkke (Innfelt) (Kollasje)
Foto: Scanpix

Spillelystne kan nå sette penger på om de tror staten greier å kansellere den omstridte Aker-handelen. Og lederen i spillselskapet Betsson, Marius Andersen, har oddsen klar:

- Vi legger vår lit til at Aker Solutions er de som går av med seieren her. Vi har merket oss gjennom mediene at de fleste juridiske ekspertene tviler på at staten klarer å stoppe transaksjonene, sier han., sier han.

Les dagens saker om Aker-striden:

- Handelen kan ikke endres

- Lite sannsynlig at staten vinner

- Staten trenger proffe styrefolk

Aker-saken steg for steg

Dårlige odds for regjeringen

Oddsen for at regjeringen klarer å stoppe Akers salg av datterselskaper til Aker Solutions er på hele 3,10. Til sammenligning er oddsene for at transaksjonene blir stående kun på 1,35.

Siden i går kveld har selskapet, som først og fremst driver med pengespill på idrettskonkurranse, latt folk sette penger på hvem de tror vinner den største politiske og økonomiske kampen de siste ukene.

Satser du pengene dine på politikerne, får du mest penger igjen, men det er fordi Marius Andersen tror det er minst sansynlig at det ender med kanselering av salget av selskaper til Aker Solutions.

Hvem tror du vinner av staten og Røkke i Aker-striden?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Oppfordrer Stoltenberg til å tippe

Andersen oppfordrer i en pressemelding Stoltenberg til å bli kunde, dersom han ønsker å få tilbake noe av pengene han mener Røkke har fått tak i. Men egentlig tror han spillet appellerer til andre.

- Jeg tror nok at de som spiller på dette, er mannen i gata som ikke er primært opptatt av å spille på hest, fotball eller tennis, sier han.