Overvåkningsbilde flyplass brussel,
Foto: overvåkningsbilde, belgisk politi

Terrorangrep i Brussel

Oppsummert

Terroristjakten fortsetter i Belgia etter at flere selvmordsbombere tok livet av 35 mennesker på hovedflyplassen og metroen i påsken. Kritikken vokser mot belgiske myndigheter som på forhånd var advart mot flere av de antatte gjerningsmennene.

 • Abdeslam-medsammensvoren tiltalt

  En belgisk dommer har tatt ut tiltale mot tunisieren Sofiane Ayarimed for bombeangrepene i Brussel i mars 2016. Ayarimed ble i april sammen med Salah Abdeslam fengslet for å ha skutt mot politiet i Brussel bare dager før bombeangrepene

 • Mann siktet for Belgia-terroren

  Belgisk politi har pågrepet og siktet en 39 år gammel mann for terrorforbrytelser i forbindelse med selvmordsangrepene i Brussel i mars 2016. Mannen, som er belgisk statsborger, skal fremstilles for en domstol i løpet av de kommende dagene.

 • Åtte tatt etter Brussel-terroren

  Spansk politi sier de har arrestert åtte personer, mistenkt for å være med i en jihadist-gruppe med bånd til gjerningsmennene bak terroren i Brussel i fjor melder AP. Alle skal være marokkanske statsborgere, ifølge politiet.

 • Brussel hedret terrorofrene

  Overlevende og pårørende samlet seg i sorg og verdighet til minnemarkeringene i Brussel onsdag morgen, nøyaktig ett år etter terrorbombene som tok 32 uskyldige liv. – Vi må våge å være sarte, sa kong Philippe under markeringen, skriver NTB.

Demonstrasjon mot terror i Brussel
Pressebrief om terrorarrestasjoner

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no