NRK Meny
Skyting på Vestli i Oslo ingen truffet,
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Skyting og slagsmål i Oslo-området

Oppsummert

Det har den siste tiden vært en rekke skyteepisoder i sør i Oslo og i Groruddalen. Politiet mistenker at kriminelle gjenger står bak.

 • Siktet mann løslatt etter skyting

  Politiet valgte i dag å løslate mannen i 20-årene som ble siktet for drapsforsøk på Vestli i Oslo lørdag. De velger fortsatt å opprettholde siktelsen som omfatter drapsforsøk og medvirkning til drapsforsøk. Han knyttes til et kriminelt miljø i Oslo.

  Skyting på Vestli i Oslo ingen truffet,
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Ungdommer bortvist etter bråk

  Politiet melder at ungdommene som laget bråk på Vestli i Oslo sent tirsdag kveld ble bortvist. Flere av dem er kjent for til dels alvorlig kriminalitet, opplyser politiet til NTB. En person er anmeldt for besittelse av narkotika.

 • Ungdomsbråk på Vestli i Oslo

  Store politistyrker rykket sent tirsdag kveld ut til Vestli i Oslo, etter melding om tilløp til slagsmål og amper stemning mellom rundt 20 ungdommer. Ingen er skadd, og politiet har kontroll på situasjonen.

  Laster Twitter-innhold
 • Ordføreren på patrulje i Oslo

  Oslo-ordfører Marianne Borgen skal være med på patrulje med Oslo politiet i natt. Det skal også Frp, som skal til Groruddalen for å se på det de kaller tingenes tilstand med egne øyne. Det skjer etter flere skyteepisoder og gjengbråk den siste tiden.

 • Ønsker svar fra justisdepartementet

  Oslo Politiforening etterlyser svar fra om hvor de ekstra politifolkene som er lovet til Groruddalen skal tas fra. Justisministeren vil sette inn 30 ekstra politifolk for å få bukt med gjengbråket. Men hvor disse skal tas fra, er ukjent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no