Nini Stoltenberg
Foto: Julia Naglestad

Nini Stoltenberg er død

Oppsummert

Nini Stoltenberg er død, 51 år gammel. Stoltenberg var lillesøsteren til Camilla og Jens Stoltenberg. Hun var utdannet jurist, og jobbet som programleder på 1990-tallet.

I 2001 sto hun frem som heroinavhengig. Sammen med faren Thorvald og broren Jens fortalte hun åpent om livet som narkoman og hvordan det hadde påvirket familien.

 • «Storebrodern» Jens tok farvel

  – Jeg har alltid vært stolt av å være storebroren din, sa Jens Stoltenberg i Ninis bisettelse i dag. Han fortalte også at hun kalte ham «storebrodern», og at de vokste opp med tette søskenbånd.

  Jens Stoltenberg minnes Nini Stoltenberg
 • Thorvald Stoltenberg minnes Nini

  Faren Thorvald Stoltenberg mintes sin datter Nini, som ble bisatt i dag. Han sa de to jobbet tett sammen og hadde kontakt hver dag.

  Nini Stoltenberg bisettes i dag i Uranienbirg kirke
 • – Urettferdig at datteren er død

  – Det er dypt urettferdig at en 51-åring skal dø, mens en gammel pappa på 83 bare skal fortsette å leve. Jeg er glad i livet, men skulle gjerne sett Ninis liv fortsette, sier Thorvald Stoltenberg til NRK.

 • Jens: – Nini, jeg vil savne deg

  – Kjære lillesøster Nini, jeg vil savne deg. Denne meldingen la Jens Stoltenberg ut på Twitter onsdag kveld.

  Nini Stoltenberg, lillesøsteren til den tidligere statsministeren, er død etter lengre tids sykdom. Hun ble 51 år gammel.

  Laster Twitter-innhold
 • – Viktig samfunnsdebattant er død

  – Nini Stoltenberg er død og setter spor etter seg i norsk samfunnsdebatt, skriver Politisk kommentator i NRK, Lars Nehrus Sand på NRK Ytring.

  Laster Twitter-innhold
Jens Stoltenberg minnes Nini Stoltenberg
Nini Stoltenberg bisettes i dag i Uranienbirg kirke

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no